Следва

Най-добре облеченият мъж за 2016 е...

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Нали не сте си и помисляли, че през новата 2017 любимата ви рубрика "Г като Гаф" няма да ви радва и разбунва духовете? Ето ги и любимите ни изцепки от изминалата празнична седмица!...

All fashion преди 7 години

Нали не сте си и помисляли, че през новата 2017 любимата ви рубрика "Г като Гаф" няма да ви радва и разбунва духовете? Ето ги и любимите ни изцепки от изминалата празнична седмица!

Новогодишното фиаско на Марая

За дива държанието на Марая Кери се носят легенди, но очевидно самата певица никак не се притеснява от това.

Навръх Нова Година Мими за пореден път показа, че е "над нещата" и сътвори същинска драма на концерт в Манхатън. Кери претърпя сериозен провал на сцената, където се успя да изпълни песента си Emotions. "Е, честита Нова година. Нищо не се чува. Не сме тествали тази песен", обясни без притеснение Мими на почитателите си.

Не стига това, ами изпълнителката не успя да представи и хита си We Belong Together, тъй като плейбекът тръгна, но тя не успя да се включи добре и ясно си пролича, че всичко е на запис.

Потребителите из социалните мрежи вече сериозно се гаврят с Мими и скандалният и новогодишен провал, но тя не им обръща никакво внимание. Шегаджии дори си позволиха да заявят, че ISIS са виновни за сценичното фиаско на Кери и поемат всякаква отговорност за проваления й концерт.

Марихуана за деца??

Обект на скандал по Коледа се превърна гигантът Amazon, заради един конкретен артикул, предназначен за момиченца на възраст 3-8 години, а именно клин с принт марихуана.

Множество родители са подали оплакване и негодуват срещу грешното послание, изпращано до децата. Анти-дрога активистите се намесват също, напълно очаквано, смеем да твърдим. Те обвиняват Amazon в безотговорност и подтикване на децата към наркотици, промотирайки ги като нещо нормално и достъпно.

До този момент все още няма коментар от Amazon...

 Versace отива на съд

Срещу луксозния италиански бранд Versace има повдигнати съдебни обвинения на расистка основа. Обвиненията идват бивш служител в един от бутиците на бранда в Плезънтън, Калифорния.

Кристофър Сампиро твърди, че по време на обучението си за работа, негов колега му е обяснил за код D410, който освен за плащане на черни дрехи на касата, използван неформално между служители на бутика, бива още и предупреждение за тъмнокож посетител.

Сампиро също така е четвърт афро-американец, детайл, за който колегите му не са подозирали, когато е бил нает. Но скоро след като това става ясно, той бива уволнен. Като оправдание от бутика заявяват, че Сампиро "не разбира от лукс" и не познава "луксозния живот", ищецът обаче също така твърди, че е бил третиран различно и не е получил правдободобно обучение в бутика. От Versace, разбира се, се надяват да избегнат финансови щети и са поискали делото да бъде прекратено, но то ще бъде тепърва разгледано на 21 март.

Какво е това, Фелисити?!

Изумени от външния вид на една любима за нас актриса, решихме да ви позабавляваме с избора за рокля на Фелисити Джоунс.

На представянето на филма Rogue One в Пекин, талантливата брюнетка бе облечена в рокля на Erdem. Напълно налудничев и неподходящ избор освен за фигурата й, но и за века, в който живеем. Независимо, че линията Pre-fall на Erdem е инспирирана от кинематографията на 40-те, където фантазията триумфира, ние смятаме, че в този случай седи гротескно и грозновато.

Но голямо БРАВО за актирисата и прекрасната й игра във филма!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.