Следва

DIY /Do It Yourself!/: Бели зъби с черен въглен!

Dare U: Fake лунички

Луничките могат да бъдат върли врагове на дерматолога, но пък са същинска романтична наслада...

Beauty News преди 7 години

Луничките могат да бъдат върли врагове на дерматолога, но пък са същинска романтична наслада.

Днес чаровните петънца са по-скоро знак за индивидуалност, въпреки че до края 60-те красивите червенокоси мацки с бледа кожа, недокосната от слънцето и обсипана с лунички са тотално изолирани от модния свят.

Вече всички си мечтаем да сме като екзотичната Пенелопе Круз, шоколадовата Адуа Абоа (на снимката горе) или пък нежната Ема Уотсън и по лицето ни игриво и нахално да са се настанили съзвездия от петънца.

Луничките са същински тренд и дотолкова се популяризираха, че различни козметични брандове измислиха лесен начин да се сдобием с изкуствени такива.

Не, не е нужно да ги рисуваме с по-тъмен молив или нещо подобно! Просто ги залепяме, като онези детски татуировки от едно време, само че тук вече си говорим за доста по-добра и фина формула.

Поставяме листчето на лицето си, нанасямте формула върху него и след това отлепяме, и "луничките" ще издържат цели 48 часа без да помръднат.

Има и друг вариант, разбира се, и той включва: четка за очна линия и водоустойчив гел за вежди, който нанасяме върху бузките и нослето си на малки, нежни и едва забележими точици, които след това запечатваме с пудра.

Fake луничките бяха бюти тренд, по който всички полудяхме през пролетта на 2015-та, ето че сега отново се връщат с пълна сила - все така подтикнати от дефилетата и моделите на най-големите в модния бранш.



А вие, какво ще кажете? Бихте ли пробвали новия тренд с лунички или не? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Бихте ли пробвали новия тренд с лунички?

More Beauty News