Следва

Love to quote: 2х4 зареждащи цитата за по-богата седмица от Кари Фишър и Джордж Майкъл

ZADIG & VOLTAIRE отива при...

ZADIG & VOLTAIRE отива при...

All About Life преди 7 години

Въпреки, че празниците преминаха, ние продължаваме да раздаваме подаръци. Попитахме ви предколедно: Откъде идва името на френската модна къща?
И сега в съвместната ни игра с Notosgalleries е време да обявим името на дамата която ще ухае на THIS IS HER! на ZADIG & VOLTAIRE

 "Здравейте,

Името на френската модна къща е вдъхновено от книгата на Волтер,Zadig ou la Destinee (Книгата на съдбата,1747).Това е роман на философския писател на Просвещението Волтер.Той разказва историята на Задиг,философ в древен Вавилон.Проблемите в този роман са препратки към социалните и политически проблеми по времето на Волтер.Задиг е един от най-известните произведения на Волтер.

Поздрави и успех във всичко,което правите,
Христина Ангелова"

Честито на печелившата! Може да се свърже с нас, за да уточним как да си получи наградата.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.