Love to quote: 2х4 зареждащи цитата за по-богата седмица от Кари Фишър и Джордж Майкъл

Само няколко дни преди да настъпи новата 2017 година, светът загуби двама велики творци. Един музикант, с чиито песни много от нас са израснали и една актриса, която...

Само няколко дни преди да настъпи новата 2017 година, светът загуби двама велики творци. Един музикант, с чиито песни много от нас са израснали и една актриса, която вечно ще помним като принцеса Леа от сагата "Междузвездни войни".

Сещате се, че говорим за Кари Фишър и Джордж Майкъл.

Британският певец, продал над 85 млн. записа по цял свят, остава в сърцата и умовете ни с песни като „Last Christmas“, „Careless Whisper“, „Faith“ и дори скандалната „I Want Your Sex“. Носителката на две награди "Еми" е и писателка, чийто талант остава ненадминат и ще ни кара да отново и отново да си припомняме космическите битки между доброто и злото. 

В първия работен ден за годината, избираме да я започнем именно с думите на тези две силни и харизматични  личности, да отдадем заслужената им чест и да се вслушаме в думите, които остават: 

Джордж Майкъл

"Никога няма да имаш мир със себе си, ако не слушаш сърцето си."

Кари Фишър

"Аз не съм от актрисите като Мерил Стрийп. Те градят образи в себе си и играят роли. Аз си падам повече археолог. Играя себе си. Дълбая в себе си. Образите ми са близки до мен самата – ако изключим, че нямам лазерен пистолет".

Джордж Майкъл

"Все още вярвам, че музиката е един от най-големите подаръци, които Господ е дал на човека“.

Кари Фишър

"Недоволството е като да пиеш отрова и да чакаш другия да умре".


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.