Следва

Холивудската звезда ПАРИС ХИЛТЪН пусна линия за коса в ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

DIY /Do It Yourself!/: Бели зъби с черен въглен!

Красивата и поддържана усмивка е нещо, което привлича погледа моментално!...

Hair преди 7 години

Красивата и поддържана усмивка е нещо, което привлича погледа моментално! Визитна картичка на себеуважението и личната грижа, при това повече от секси. 

Съмняваме се и вие, точно като нас, да не искате да сте като момичетата от дефилетата или от червения килим, и с перлените си зъби да заслепявате околните.

Белите зъби всъщност не са чак толкова недостижимо нещо, нито пък са въпрос на тлъста сметка при зъболекаря. Всъщност освен с онези странни шини, пълни с гел, или пък машинката със синя светлина, можете да избелите зъбите си по много лесен начин и то у дома. И не става дума за най-тривиалното - избелваща паста за зъби, която при това няма никакъв /почти/ ефект. 

Нито говорим за онези варианти, в които търкате ягода или лимон по усмивката си или пък да плакнете устата си с перхидрол.

Всичко, от което се нуждаете са таблетки активен въглен, четка за зъби и малко кокосово масло.

Как се получава сместа? Лесно: Стривате две таблетки активен въглен, откриваме лесно във всяка аптека, добавяте към него съвсем малко количество кокосово масло, като можете и да го пропуснете, тъй като то не е от особена важност.

След като домашният "гел" за избелване е готов, намокряте леко четката си за зъби и я потапяте в него. Тук започва и веселата част, защото всъщност активният въглен цапа много и, освен устата и зъбите, вероятно и цялата ви мивка ще бъде черна.

Четкате зъбите си с тъмната смес около 2 минути и после изплаквате. Любопитното е, че можете да видите резултат още след първата процедура, защото активният въглен се бори срещу петна от кафе, чай, цигари и други и категорично премахва гадното пожълтяване, което ни дели от красивата ослепителна усмивка.

Пробвахме този трик вкъщи и то цели няколко пъти! Смеем да кажем, че определено действа, но пък трябва и да внимавате с него.

Редно е да се възползвате от домашното избелване само около три пъти в месеца и да не прекалявате с четкането на зъбите си с въглен. Ще подшушнем, че трябва и много, ама наистина много добре да стриете таблетките въглен, защото в противен случай рискувате да нарушите емайла на зъбите си, което пък не води до хубави неща. Именно и заради това в нашето предложение за DIY ви подканихме да добавите малко кокосово масло към сместа за избелване, защото то ще предотврати точно това надраскване и ще омекоти твърдостта на въглена.

More Hair