DIY /Do It Yourself!/: Бели зъби с черен въглен!

Красивата и поддържана усмивка е нещо, което привлича погледа моментално!...

Красивата и поддържана усмивка е нещо, което привлича погледа моментално! Визитна картичка на себеуважението и личната грижа, при това повече от секси. 

Съмняваме се и вие, точно като нас, да не искате да сте като момичетата от дефилетата или от червения килим, и с перлените си зъби да заслепявате околните.

Белите зъби всъщност не са чак толкова недостижимо нещо, нито пък са въпрос на тлъста сметка при зъболекаря. Всъщност освен с онези странни шини, пълни с гел, или пък машинката със синя светлина, можете да избелите зъбите си по много лесен начин и то у дома. И не става дума за най-тривиалното - избелваща паста за зъби, която при това няма никакъв /почти/ ефект. 

Нито говорим за онези варианти, в които търкате ягода или лимон по усмивката си или пък да плакнете устата си с перхидрол.

Всичко, от което се нуждаете са таблетки активен въглен, четка за зъби и малко кокосово масло.

Как се получава сместа? Лесно: Стривате две таблетки активен въглен, откриваме лесно във всяка аптека, добавяте към него съвсем малко количество кокосово масло, като можете и да го пропуснете, тъй като то не е от особена важност.

След като домашният "гел" за избелване е готов, намокряте леко четката си за зъби и я потапяте в него.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.