Следва

Мадлен Алгафари: Животът InSync със себе си е постижима задача

Fake Love: Лъжат ли Джей Ло и Дрейк?

От шест дни насам меломаните са буквално полудели! Причината - връзката на Дженифър Лопес и Дрейк...

Други преди 7 години

От шест дни насам меломаните са буквално полудели! Причината - връзката на Дженифър Лопес и Дрейк.

По всичко личи, че 47-годишната латина и 30-годишният рапър буквално не могат да се наситят един на друг и хич не се притесняват да показват любовта си на публични места.

Джей Ло вече публикува няколко романтични фотоса с певеца, а пък из медиите отвъд Океана вече се вихри папарашко видео на целуващата се двойка.

Мнозина обаче смятат, че отношенията между певицата и Дрейк са предната PR измама! Оказва се, че рапърът и новото му гадже подготвят нова песен и за да може тя да се котира добре между феновете техните представители измислили историята с интимната им връзка.

"Стига, невъзможно е преди месеци Дрейк да се обясни в любов на Риана пред милиони, а сега да се гушка и натиска с Джей Ло", казва запознат, който е убеден, че ако рапърът и латината бяха истинска двойка, то двамата определено щяха да пазят отношенията си в тайна.

"В нашите среди не се прави така. Всички се крият! А и все пак двамата имат цели 17 години разлика! Всичко е една долна лъжа, за да може дуетът им да има повече продажби", допълва още запознатият.

Честно да си признаем, и на нас връзката на Джей Ло и Дрейк ни дойде в повече! Не, че не ги харесваме заедно, даже напротив, но някак си...



А и може би достатъчно красноречив факт, за това, че отношенията на Лопес и рапъра са истина, е че Риана спря да следва Джей Ло в социалните мрежи. Ревност?

Или пък...



Вие как мислите? Отговорите в анкетата долу>>>

Анкета

Лъжат ли Джей Ло и Дрейк за връзката си?

More Други