Седмичен ХОРОСКОП - 02.01 - 08.01

Astro преди 7 години

Във вторник (3-ти януари) романтичната Венера преминава в знака на Риби, активирайки нашия артистичен и езотеричен импулс. Ако забавим малко темпото, не означава, че ще загубим движещата сила. Очарователната Венера в Риби ни приканва да превърнем ежедневната си рутина в ритуал. Например, започнете сутрините си с медитация, вместо обичайната доза кафе и стоенето пред компютър. Тази изпълнена с фантазии фаза има двойно въздействие, тъй като Марс също се намира в знака на Риби до 28-ми януари. Недостатък на тази планетарна позиция е че може да ни направи малко по-наивни и лекомислени. Все пак да не забравяме, че Рибите са господар на илюзиите.

В сряда, на 4-ти януари, ретроградният Меркурий преминава от знака на Козирог, в знака на прямия и открит Стрелец. Границата между факт и измислица е много тънка през тази седмица. Ако разговорите започнат да стават объркващи, не навлизайте в полемика. В подобна ситуация най-добре се отдръпнете и използвайте силно интуитивната енергия на Марс и Венера в Риби, за да се свържете със своето собствено вътрешно проникновение.

В събота, на 7-ми януари, греещото Слънце встъпва в своята годишна връзка със сенчестия Плутон. Това може да предизвика борба за власт, която да „изригне” през уикенда. От положителна гледна точка съюзът Слънце-Плутон може да ни подтикне към дълбоко душевно пробуждане. 

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!