Следва

Днес излиза класическият роман на Шюсаку Ендо „Мълчание”

Инициативата „ТЕАТРАЛЕН УИКЕНД В САТИРИЧНИЯ ТЕАТЪР” продължава и през новата 2017 година

Зрителите ще имат възможност да гледат три комедии в три последователни дни срещу три билета на обща стойност 18 лева...

Events преди 7 години

Зрителите ще имат възможност да гледат три комедии в три последователни дни срещу три билета на обща стойност 18 лева.

Ето и предложението за януари:

ВОЛПОНЕ – 20.01. (петък) от 19:30 ч.
satirata.bg/show/volpone

Георги Мамалев, Антон Радичев и звездите на Сатирата Стефан Щерев – Чечо, Нона Йотова, Добрина Гецова играят за вас в сатиричната комедия „Волпоне“ под режисурата на проф. Здравко Митков. Макар и писана преди повече от 400 години творбата на ренесансовия автор Бен Джонсън не слиза от световните сцени. Темата за глупостта на хората, обладани от алчност и сребролюбие, остава актуална и в наши дни.

НА ДРУГАТА СУТРИН – 21.01. (събота) от 19:30 ч.
satirata.bg/show/na-drugata-sutrin

В "На другата сутрин" Александра Сърчаджиева е в ролята на момиче, ловящо гаджета на опашката за кино в петък вечер. Нона Йотова играе нейната разкрепостена майка, а Красимир Ранков е бащата с „всеобхващаща” сексуална ориентация. „На другата сутрин“ е преди всичко едно заразително смешно представление за любовта – как да я открием, съхраним и изведем до щастлива развръзка, убеден е режисьорът на спектакъла Веселин Ранков.

ВЕЧЕРЯ ЗА ТЪПАЦИ на 22.01. (неделя) от 19:30 ч.
satirata.bg/show/vecherq-za-tupaci

Вече 15-ти сезон комедията с Христо Гърбов и Иван Бърнев в главните роли продължава да пълни с публика голямата сцена на Сатиричния театър. Постановката на световноизвестният кинорежисьор Иржи Менцел се гледа с нестихващ интерес от различни поколения българи. За ролята си в нея Иван Бърнев получава „Аскреер“ за изгряваща звезда. На сцената му партнират още Веселин Ранков, Жанет Йовчева/Йорданка Стефанова и Калин Сърменов. Наред с неспирния хумор спектакълът извежда и важни морални изводи като например – да не слагаме етикети на хората преди да сме ги опознали и да не ги съдим.

На 3 януари 2017 в 10:00 ч. билетната каса на театъра отваря врати за най-нетърпеливите почитатели на Сатирата.
От тази дата всички, направили резервации за представленията през януари 2017, ще могат да закупят своите билети. На 3 януари ще бъде обявена програмата и ще бъдат пуснати билетите и за февруари 2017.

Очакваме ви на театър и през Новата 2017-та година!

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?