Следва

Стил урок на седмицата: Да изпреварим пролетта!

Новите колекции: Fendi Pre-Fall 2017

Карл Лагерфелд и Силвия Вентурини Фенди представиха pre fall колекцията на Fendi за 2017 в симфония от въздушни обеми и динамични, силно декорирани силуети...

All fashion преди 7 години

Карл Лагерфелд и Силвия Вентурини Фенди представиха pre fall колекцията на Fendi за 2017 в симфония от въздушни обеми и динамични, силно декорирани силуети. Майсторството и иновацията са дълбоко закодирани в историята на италианската къща, а последната колекция го затвърждава. Подобно на представлението висша мода от лятото, където моделите сякаш се рееха над фонтана Треви, и тази колекция се отличава с разкош и модернизъм. Изкусното майсторство и иновацията застават зад силните кожени дизайни, биващи отличителен знак на къщата.

Макар и силно декорирани, внушението на колекцията е на милиони години от кокетното замечтано и дори ретро настроение. Напротив, водещи са модернизма, забавлението и, разбира се, лукса. Забележително при дрехите е, че на пръв поглед нищо не е както изглежда. Материите на голяма част от дрехите са обработени по начин, наподобяващ кожа с косъм, а реалната кожа е оставена почти недокосната и необработена. Освен с текстурите, закачка има още и при разгръщащите се силуети - лесно трансформиращи се с помощта на ципове, поставено около талията и разкриващи красиви обеми с разтварянето си.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.