Следва

Стил урок на седмицата: Да изпреварим пролетта!

Новите колекции: Fendi Pre-Fall 2017

Карл Лагерфелд и Силвия Вентурини Фенди представиха pre fall колекцията на Fendi за 2017 в симфония от въздушни обеми и динамични, силно декорирани силуети...

All fashion преди 7 години

Карл Лагерфелд и Силвия Вентурини Фенди представиха pre fall колекцията на Fendi за 2017 в симфония от въздушни обеми и динамични, силно декорирани силуети. Майсторството и иновацията са дълбоко закодирани в историята на италианската къща, а последната колекция го затвърждава. Подобно на представлението висша мода от лятото, където моделите сякаш се рееха над фонтана Треви, и тази колекция се отличава с разкош и модернизъм. Изкусното майсторство и иновацията застават зад силните кожени дизайни, биващи отличителен знак на къщата.

Макар и силно декорирани, внушението на колекцията е на милиони години от кокетното замечтано и дори ретро настроение. Напротив, водещи са модернизма, забавлението и, разбира се, лукса. Забележително при дрехите е, че на пръв поглед нищо не е както изглежда. Материите на голяма част от дрехите са обработени по начин, наподобяващ кожа с косъм, а реалната кожа е оставена почти недокосната и необработена. Освен с текстурите, закачка има още и при разгръщащите се силуети - лесно трансформиращи се с помощта на ципове, поставено около талията и разкриващи красиви обеми с разтварянето си.

More All fashion