Следва

Филмовият фестивал в Палм Спрингс. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил урок на седмицата: Да изпреварим пролетта!

Както вече стана ясно – за цвят на 2017 беше избран Greenery – свежа, млада зеленина...

All fashion преди 7 години

Както вече стана ясно – за цвят на 2017 беше избран Greenery – свежа, млада зеленина. Символ на раждането на пролетта, той действа презареждащо. Бе забелязан на подиума сред водещите имена в световната мода, някои от които са Emilio Pucci, Michael Kors, Balenciaga, Rober Geller, Prada и Gucci... Срещнахме го и по време на последните модни седмици и именно това ни подтикна да проучим по-подробно как бе носен от стрийт-стайл иконите. С ведра усмивка и борбеност от Годината на Петела правим смела крачка във втората половина на зимата.

Защото си заслужава да изпреварим пролетта най-малко заради онова приповдигнато настроение, когато сетивата се разбуждат от зимната летаргия и ни напомнят да бъдем по-активни, по-амбициозни и креативни.

Оттенъкът е топло зелен, с жълт подтон и се вмъква повече от успешно в различни стилови интерпретации. Дали плетиво, коприна, деним или латекс, решаваме според случая и градусите навън, а дотогава следим за вдъхновение:

Wize & Ope Hat in Acid Green, $49

Just Cavalli Coat (Sizes 4 - 8), $395

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.