Следва

Мини тренд: Корсетът на Есен/Зима 2016

Филмовият фестивал в Палм Спрингс. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова. Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар...

All fashion преди 7 години

Те са прочути, те са облечени и соанирани от спецове, те са звезди в топ форма, включително стилова. Е, няма лошо, още повече, че в това да ги оценим, има доза страшно приятен чар.

И така, редакторите на ViewSofia поглеждаме с полусимпатизиращо, полукритично око на визиите на големите световни любимци на червения килим. В идеята е заложен чисто и просто каймакът на модния разговор, който никога не клони към финал, не и в нашата редакция. Поради тази точно причина подбираме най-интересното от събитията наскоро и се понасяме в приказки, придружени от лични коментари, за вечерни рокли и добре скроени костюми.

Темата ни този път: началото на интернационалния филмов фестивал в Палм Спрингс.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Миглена, една от нас е най-позитивна, тя е и с подчертан, защото е най-висок, резултат. Вижте!

Оценката ни за Рут Нега


Рут Нега в Valentino

Габриела 10/10

Актрисата изглежда зашеметяващо в изящната рокля на италианския бранд. Гримът и прическата също ми се струват подходящ избор, с една дума - жестока!

Цветина 9/10

Рут е толкова очарователна и пленителна, че вече нямам търпение да гледам Loving. Въпреки това не мога да й дам 10 от 10, защото някак си има нещо нередно в тази рокля. Може би нещо в горната част, но определено не е точно нейният тоалет!

Миглена 10/10

Абсолютно съвършено се е превърнала във феерично идение от приказките с тази леко падаща тюлена рокля с цветна бродерия.

Оценката ни за Никол Кидман 


Никол Кидман в Christian Dior

Габриела 7/10

Никол трудно би изглеждала зле в каквото и да е, но пък роклята от първата колекция на Мария Грация Кюри за Dior изглежда малко незряла за актрисата. Фриволно разпуснати те коси пък също не подпомагат цялостната картинка.

Цветина 2/10

Хм, интересно ми е кога точно Никол ще се научи, че бледите рокли за ужасно неудачни за светлия тон на кожата й. Доста неприятен избор, защото тоалетът буквално се слива с нея и тя е като призрак.

Миглена 7/10

Австралийката е красива по принцип, но в тази комбинация има нещо, което ме притеснява и не съм сигурна дали е прекалено младежкия вид на апликациите по роклята в стил Harley Davidson и рокерските татуировки от края на 90-те или фактът, че нежния тюл в цвят шампанско се слива с порцелановата кожа на Никол Кидман.

Оценката ни за Кирстен Дънст


Кирстен Дънст в Ralph & Russo couture

Габриела 10/10

Смятам, че този елегантен и зрял вид много отива на Дънст. Ralph & Russo отново са сътворили приказка, която, соанирана по този начин, е истинско съвършенство.

Цветина 9/10

Семпло. Модерно. И перфектно съобразено! Харесвам стилната Кирстен, харесвам и Ralph & Russo couture!

Миглена 8/10

Може би бих обрала малко от деколтето и тази камбана ръкав, но общото впечатление е добро.

Оценката ни за Ейми Адамс


Ейми Адамс в Altuzarra

Габриела 6/10

Бялата кожа, светлите очи и падащите на вълни коси придават едно особено сладникаво излъчване на актрисата, което никак не бива комплиментирано от черната рокля със ситен флорален принт...

Цветина 2/10

Честно казано, имам усещането, че на всяко едно голямо събитие виждам Ейми все с този модел рокля и все или в червено или флорални нюанси. Не ми харесва - нито изборът, нито принтът, особено пък за зимата, нито как й седи на Адамс.

Миглена 1/10

Ситни цветчета на черен фон винаги напомня на престилката на баба, не че нещо. Просто този десен вади една определена асоциация от контекста и това разваля всичко. Роклите на слугините за почивния ден в неделя през 60-те са били нещо подобно, само че по-къси.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.