Bye, bye, 2016! Довиждане на модните писъци, които ТРЯБВА да си останат в нея

Съвсем наясно сме с цикличния характер на модата, което автоматично значи, че веднъж нещо, което е "на мода", винаги ще е "на мода"...

Съвсем наясно сме с цикличния характер на модата, което автоматично значи, че веднъж нещо, което е "на мода", винаги ще е "на мода". Виждали сме връщането на всичко, от клош дънки до карираните ризи от 90-те, от клиновете през белите маратонки, от ламето до кадифето.

Отминалата 2016-та бе изпълнена с опции и избори за всеки вкус, част от тях наистина прекрасни, което обаче не пречи на диалектиката да направи така, че част от тези опции, в самото начало на 2017-та да изглеждат дотолкова вехти и категорично демоде, че просто няма друг начин, освен да ги заровим дълбоко в гардероба и за предпочитане никога повече да не се сещаме за тях! Или поне до следващия кръг от кръговрата, в който отново ще се окажат повече от must have.

Ето няколкото тенденции, на които трябва да осигурим сериозна пауза през 2017 година:

Чоукърите
Вярвате или не, чоукърите не са единствените огърлици, с които можете да украсите вратлето си, въпреки че очевидно за Кендал Дженар, Джиджи Хадид и Дафне Гроенвелд няма други! Помним лентичките, мрежичките и панделките, които ни "задушаваха" още от 90-те години, като тогава чоукърите всъщност се падаха в пакетите от зрънчо с награда. Е, досега този аксесоар извървя сериозен път и се ъпгрейдна подобаващо - въпреки това, вече ни идва малко в повече! Оставяме го твърдо настрана!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.