Следва

Четиво в четвъртък: "Мълчание" от Шюсаку Ендо

Ready, Set, Action: Филмите, които нямаме търпение да гледаме!

Новата година е претъпкана с филмови заглавия кое от кое по-интересни и заинтригуващи...

Movies & TV преди 7 години

Новата година е претъпкана с филмови заглавия кое от кое по-интересни и заинтригуващи. В програмата за кината има за всекиго по нещо: от романтични драми до супергеройски блокбъстъри.

Ние например нямаме никакво търпение най-сетне да видим детската си мечта на голям екран! Да, именно за "Красавицата и Звяра" ви говорим.

Силните ни половинки пък ще плакнат очи по супер гърла-та Wonderwoman и ще се кефят на битките в Justice League.

Ето и кои са останалите филмови хитове, които определено не трябва да пропускате тази година:

La La Land
Ема Стоун и Райън Гослинг се събират отново на голям екран. Този път в ролите на начинаеща актриса и едва свързващ двата края пианист. Мюзикълът е същинско любовно писмо към старата школа на Холивуд. 

T2 Trainspotting
Цели 20 години чакахме да видим Рентън, Спъд, Сик Бой и Беги отново! Легендарният "Трейнспотинг" на Дани Бойл ще си има продължение и то ще е с БЪЛГАРСКО участие - в лицето на прекрасната Анжела Недялкова (на снимката горе).

 

Лигата на справедливостта
Филмът за супергеройте, които ще сложи край на филмите за супергерои (или поне до следващия). Лентата включва Batman, Superman, Wonder Woman, the Flash, Aquaman и Cyborg, които се борят срещу злия Steppenwolf. Две думи: Squad goals! 

Скрити числа
Лентата разказва истинската история на трите математички от афро-американски произход, които помагат на НАСА за пускане в ход на първата успешна космическа мисия.



Спасители на плажа

Легендарният сериал от 90-те се връща само че този път на голям екран. Нямаме търпение да видим Скалата в ролята на Мич Бюканън или пък Кели Рорбах в емблематичния образ на сексапилната Си Джей. 

Конг: Островът на черепа
Изследователят Том Хидълстън плюс сексапилната военна журналистка Бри Ларъсн, които се борят за живота си, ни се струва като доста пикантна лента!

Пришълецът: Завет
Ще кажем само едно: Майкъл Фасбендър влиза в ролята на синтетичен андроид!!!



Дюнкерк
Том Харди, Марк Рейланс, Кенет Брана и Хари Стайлс в общ военен филм с гигантски бюджет - за какво повече може да си мечтаем! 

Красавицата и Звяра
Ема е перфектният избор за Бел и сме убедени, че заедно с Люк Евънс, който играе Гастон, и Дан Стивънс, който влиза в ролята на Звяра, ще съживят "приказката стара като света".



Перфектният ритъм 3

Декември 2017 ще е пълен с музикални вдъхновения, а третата част на любимия ни мюзикъл Pitch Perfect ще носи коледно настроение.



Star Wars: Episode 8

В името на доброто ни здраве, в тази част от епичната поредица се очаква да разберем кои са родителите на Рей и да разкараме всички тези слухове за Люк Скайуокър... или пък не! 

Жената чудо
Секси Гал Гадот ще бие с лошите и от безмилостна амзонка ще се катапултира направо във времената на Втората световна война.



Петдесет нюанса по-тъмно

Продължението на "Петдесет нюанса сиво" обещава да е още по-секси, още по-скандално и още по-интересно. Чакаме! 

Кръгът
Филмът по едноименната книга на Дейв Егърс, който ни накара да крещим от недоумение, безсилие и ужас — защото е достатъчно да погледнем света наоколо, за да разберем колко голяма е вероятността това да е нашето бъдеще. В главните роли са Ема Уотсън, Том Ханкс, Джон Бойега и Карън Гилъм. 

More Movies & TV