Следва

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ОВЕН

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 1

Числото 1 заема специално място. Енергията на цифрата 1 през 2017 г. символизира промяна...

Astro преди 7 години

Откакто пукнахме шампанското на Нова Година сме наясно, че новата година идва с нова ВИБРАЦИЯ и нова ЕНЕРГИЯ! Каквото и да е било вашето лично число през 2016 г., то се променя от 1 януари 2017 г. А това е едно от най-важните числа във вашата лична нумерология.

Всяко едно от числата от 1 до 9 носи различна енергия и специално значение. Според своето лично число,  може да разгадаете с висока доза достоверност какво е подготвила 2017 г. за вас.

Предстоящата 2017 година отговаря на цифрата 1 (2+0+1+7=1+0=1). Малко по-долу обясняваме как да изчислите и персоналното си число за годината.

Общото число за годината - 1, представлява началото на един свеж, нов 9-годишен цикъл на нови познания, креативност и растеж. Годината с цифра 1 е времето, когато трябва да засадим семената на своите намерения за предстоящия цикъл – да определим своите най-съществени желания, мечти и възгледи за всяка една област от нашия живот – взаимоотношения, здраве, финанси, кариера, духовно израстване и т.н.

Основите и намеренията, които поставяме през предстоящата година (за предпочитане в нейното начало), формират поле от възможности и перспективи и настройват потока на енергията в живота ни през предстоящия 9-годишен цикъл.

Числото 1 обещава големи промени, повишена енергия в световен мащаб и нова насока за много от нас. През 2017 г. предстоят технически пробив и големи икономически и политически промени. Докато тези промени се случат, най-значителната трансформация е безпрецедентното покачване на глобалната осведоменост относно идеалистичните и духовни въпроси.

Иначе, по-важното е, че нашето лично число за тази година се пресмята чрез добавяне на цифрата 1 към датата и месеца на раждане. Например, ако сте родени на 27 юни, добавете 2+7+6+1=16; 1+6=7 и така пресмятате, докато достигнете до едноцифрено число. В този случай вашето лично число за 2017 г. е 7.

От днес, в 9 поредни работни дни, ще проследим всички знакови числа в тази сакрална поредица и всеки от нас ще може да прецени какво да очаква в живота си през идните 12 месеца. Силата на числата е голяма, да се вслушаме в нея е полезно.  

Започваме с числото 1!

Числото 1 заема специално място. Енергията на цифрата 1 през 2017 г. символизира промяна - ново начало – независимост – индивидуалност – действие – оригиналност - иновация. От духовна гледна точка това е числото на създаването, първичната сила, от която всички останали числа придобиват своя напредък.

Единицата е могъща сила, която води до резултатност и по никакъв начин не ограничава потенциала. Тя е предприемчивата, необходима енергия за създаване и продуктивност. Тя е винаги в челните редици, водейки и напътствайки другите. Формата на цифрата 1, също както формата на всички останали символи, отразява нейното значение – тя стои изправена с гордост и предназначение. Силна, решителна, непоколебима, с определени цели в съзнанието, 1-та може да превърне мечтите и идеите в реалност.

Единицата притежава проста и ясна представа за живота с всичките му усложнения. Доверява се на собствените си способности да разграничава правилното от грешното, не губи време в абстрактни идеи или нещо, което не е в съответствие с преследваните цели. Единицата не е нито проповедник, нито философ, нито духовен изследовател, нито мечтател и определено не е идеалист. А е прагматик, безмилостен завоевател и необикновен воин.

Единицата не се колебае, когато усети нужда от конфронтация. Тя е ревнива и изключително упорита, но и смела и отворена към новостите, които изглеждат обещаващи, дори и да създават условия за опасност. И ако още не сте се досетили, това е най-мъжествената цифра сред всички останали едноцифрени числа. Притежава определени качества, чувство за чест и справедливост.

Целенасочеността, която притежава 1-та, е качество, което заслужава адмирации. Но също така има страхотно чувство за хумор, включително и самоирония. Ако обаче се опитате да се погрижите за 1-ца с цел да спечелите тяхната любов и приятелство, ще загубите тяхното уважение. Изправете се срещу единицата и може да загубите битката, но ще спечелите тяхното възхищение. Ако сте в беда и имате нужда от помощ, то определено е добре да имате 1-ца на своя страна – не съществува по-всеотдаен защитник и смел партньор.

Ако сте влюбени, обаче, единицата е най-трудният любовник – ревнив, взискателен, нетърпелив и конфликтни. Ако се окажете във връзка с 1-ца, то ще бъдете изкарани до краен предел и ще чувствате, че не можете да живеете според техните очаквания. И благодарение на това отношение на 1-та спрямо вас, вие ще станете най-добрата своя версия. Ако обаче 1-та е ваш противник, то ще бъдете безмилостно съкрушени.

Ако вие самите сте 1-ца, щастието и удовлетворението за вас идват от работата повече от всяка една друга област в живота ви. Хората, които отговарят на тази цифра, са както успешни, така и изключително неприятни и същевременно опасни.

Вашата лична година призовава да отстоявате волята си. Единицата символизира началото на 9-годишен цикъл, така че сега е време за нови постижения. Вслушайте се във вътрешния си глас – какви са най-силните ви желания и амбиции и решете кое от тези неща е най-значимо за вас и трябва да бъде изпълнено през предстоящия 9-годишен период.

Този цикъл предрича растеж и развитие. Чувствате се жизнени, ентусиазирани и силно мотивирани, поставяте си нови цели. Натрупали сте достатъчно мъдрост и опит през предходния период и сега можете да ги приложите на практика през този нов цикъл.

Лична година 1 не означава просто да поставите основите, но се изразява и в предприемането на конкретни действия и физически да посадите семената, за да пожънете нови възможности през предстоящите 9 години.

Ключови думи: Ново начало; Прераждане; Начало на нов цикъл.

More Astro