Следва

Те напускат работа, за да пътуват заедно. Днес им плащат за това!

Годишен ХОРОСКОП - 2017: ОВЕН

През 2017 година Овните ще постигнат значителен прогрес в живота си и особено във финансово отношение...

Astro преди 7 години

Прогнозата за 2017 година зависи от основните планетарни въздействия и от големите космически промени и движения, които влияят на предстоящите събития. Прогнозата се основава на преминаването на ЮпитерСатурн и другите външни трансцедентални планети. Тяхното движение е по-бавно и техните енергии и влиянието им трае по-дълъг период от време.

В хороскопа за 2017 година не се предвиждат някакви значителни промени. В началото на годината планетата Юпитер е в знака на Везни, а в края - в СкорпионСатурн остава под знака на Стрелец до 19 декември 2017 г.Уран е в ОвенНептун в Риби, а Плутон в Козирог.

Информацията от хороскопа за всеки един зодиакален знак може да бъде използвана по различни начини: да повиши личностния и духовен растеж, да ни помогне да подредим целите и приоритетите си, да внесе светлина върху моделите, които всеки от нас трябва да следва и да намерим смисъла и разрешението на предстоящите събития.

Хороскопът за 2017 година отваря врати към нови перспективи, но най-ценният подарък, който получаваме, е самопризнателността и самоодобрението към самите нас. Това са едни от най-важните стъпки да започнем да обичаме себе си, което води до нашия личностен растеж, удовлетворение и задоволство от живота. Когато се фокусираме върху целите, основани върху настоящи и бъдещи събития, ние засилваме собствените си възможности да се възползваме максимално от развоя на събитията.

Ето и подробната астрологична прогноза за 2017-та за зодия Овен, а останалите ще публикуваме поотделно за всяка зодия в следващите дни:

ОВЕН

През 2017 година Овните ще постигнат значителен прогрес в живота си и особено във финансово отношение. Отношенията с родителите или с по-възрастни роднини също са от огромно значение за вас. Понякога е възможно да се появят недоразумения или чувство за измама, манипулация или неискреност. Но ще запомните тази година с едно много специално и щастливо събитие, свързано с вас или семейството.

С успех ще разрешите имотен въпрос. За жените е възможно да се сдобият с нов дом или ще получат имуществени права от жена, която е ваша роднина. Ще имате голям късмет в един специфичен случай относно ситуация, свързана с вашия дом.

Предварително ще имате възможността да осъзнаете планове и очаквания, свързани с дома или друг имот. Но имайте едно на ум относно хора, които живеят близо или такива, които ви посещават често, без покана.

През 2017 г. някои от неомъжените Овни ще имат възможността да създадат семейство или ще се увеличи числеността на семейството с още един член - бебе, роднина или домашен любимец.

Но запомнете едно, Овни - това е вашата година - не губете време, чувства и ресурси! Годината ще запомните с важно, съдбоносно събитие, свързано със семейството или с дома, в който живеете.

Работа

През последните няколко години сте силно мотивирани за един по-добър живот и за постигане на целите си. Ако целите кариерно развитие или нова професия, то хороскопът за 2017г. предвижда, че от тази година започвате да виждате положителните резултати вследствие на положения труд. Може да е бавно и трудно изкачване по стълбицата на успеха, но ако сте поставили солидна основа, то тогава ще имате възможността да постигнете успеха, към който така силно се стремите, особено със Сатурн в Стрелец.

Но от друга страна, ако сте в кариерен застой и не правите нищо, за да подобрите ситуацията, в която се намирате в момента, като това да се учите и усъвършенствате, тогава през тази година може да се окажете много разочаровани, когато компанията, за която работите, фалира или ви уволнят или вече компанията няма нужда от вашите услуги.

Проблеми от финансово естество, свързани с работа или бизнес, може да се появят от човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Любов

Годишният хороскоп за 2017 г. показва, че ще сте наясно с динамиката в отношенията си с другите в момента, когато Слънцето навлиза под вашия знак на 20 март 2017 г. През периода на своя рожден ден, Овните ще са напълно осведомени от какво имат нужда в интимните отношения с партньора и ще разберат как могат да постигнат желаната хармония и да оправдаят очакванията си. Внасяте доза зрялост в отношенията си с настоящия партньор и това определено ще се отрази и на начина, по който комуникирате с него. Като резултат е възможно да навлезете в нова фаза на откровеност и желание за съвместно постигане на целите.

Само внимавайте да не нараните чувствата на партньора, дори и да нямате това намерение. При любовта е така - понякога нараняваме, а друг път ние биваме наранявани. Успешните любовни отношения през 2017 г. до голяма степен зависят от това, Овни!

Любовният хороскоп за Овните също показва, че най-силно влияние получавате от преминаването на планетата Юпитер през вашия дом на партньорствата и сериозните любовни отношения. Юпитер е в този дом в продължение на 9 месеца и през този период ще имате много благоприятни възможности да съпреживеете различни отношения.

За необвързаните представители на този знак годината се оказва най-подходяща от 12 години насам да намерят онзи специален човек до себе си. Само не трябва да забравяте, че за целта е необходимо да положите усилия.

Здраве

Хороскопът за 2017г. ви предупреждава да внимавате със здравето си. Възможно е да имате незабелязани скрити болести, основна причина за които е липсата на сън. Недоспиването може да срине имунната ви система и да създаде проблеми с психиката, така че се опитайте да се справите с проблема с всички възможни средства. И най-вече се наспивайте достатъчно през новата година, Овни.

Душевното ви израстване също е в подем през 2017г. Вярата ви е подложена на изпитание, а тя расте повече, отколкото можете дори да си представите. 

More Astro