Следва

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 2

Опредметяване: Дискретният чар на офиса

Опредметяване е точната дума...

All About Life преди 7 години

Опредметяване е точната дума. Измисляме си я, специално, с намигване към любим разказ, от любим български писател ("Обащиняване" , Г.Господинов). Хората, през погледа на вещите, или обратното.

Вещите с главно В, които ни съпътстват. Важните сред тях, тези, без които преживяното не е същото.

В този снежен ранно януарски ден, въпреки първосигналното желание почивката да продължи, сме вече в офиса и това уютно пространство, което обитаваме и се явява нещо като втори дом, се нуждае от нови придобивки, с които да прекрачи в новата година със стил. Ето с какво се поглезихме по повода, леко професионално и малко повече лично:

Moleskine, една дума, а поражда толкова приятни емоции. Този иконичен /черен/ тефтер е съпътствал и ще съпътства винаги визионерите, хората на изкуството, писатели, журналисти. Редом с Ван Гог, Хемингуей, Пикасо и Брус Чатуин и ние, веднъж попаднали в магията на тези италиански бележници и скицници, не си и помисляме да ги заменим с други.

 

Тези малки приятели, кактусите, станаха изключително популярни минималистични декорации. Важното е да са малки и да са повече от един. Това е началото на колекцията.



Ароматната свещ обръща атмосферата за няколко минути, а IKEA имат богато разнообразие от тях. Тази ухае на портокалови кори и борови иглички и повярвайте, комбинацията е вълшебна!



Трогателен разказ за война, любов и... гълъби. Най-превежданият съвременен израелски автор предлага тази изкусна еквилибристика на думите и човешките истории, защото те са в дъното на всичко, винаги. 



И, не на последно място, добавяме на стария диван една нова възглавница, дело на български дизайнери, наречени с името Cheeсe&Ashtray и ни става едно такова уютно и приятно, че сме се върнали отново в офиса.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.