Следва

Бананов хляб с орехи

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 2

Цифрата 2 е сред най-женствените от всички и може би дори най-подценяваната или поне що се отнася до сила и мощ...

Astro преди 7 години

Откакто пукнахме шампанското на Нова Година сме наясно, че новата година идва с нова ВИБРАЦИЯ и нова ЕНЕРГИЯ! Каквото и да е било вашето лично число през 2016 г., то се променя от 1 януари 2017 г. А това е едно от най-важните числа във вашата лична нумерология.

Всяко едно от числата от 1 до 9 носи различна енергия и специално значение. Според своето лично число,  може да разгадаете с висока доза достоверност какво е подготвила 2017 г. за вас.

Предстоящата 2017 година отговаря на цифрата 1 (2+0+1+7=1+0=1). Малко по-долу обясняваме как да изчислите и персоналното си число за годината.

Общото число за годината - 1, представлява началото на един свеж, нов 9-годишен цикъл на нови познания, креативност и растеж. Годината с цифра 1 е времето, когато трябва да засадим семената на своите намерения за предстоящия цикъл – да определим своите най-съществени желания, мечти и възгледи за всяка една област от нашия живот – взаимоотношения, здраве, финанси, кариера, духовно израстване и т.н.

Основите и намеренията, които поставяме през предстоящата година (за предпочитане в нейното начало), формират поле от възможности и перспективи и настройват потока на енергията в живота ни през предстоящия 9-годишен цикъл.

Числото 1 обещава големи промени, повишена енергия в световен мащаб и нова насока за много от нас. През 2017 г. предстоят технически пробив и големи икономически и политически промени. Докато тези промени се случат, най-значителната трансформация е безпрецедентното покачване на глобалната осведоменост относно идеалистичните и духовни въпроси.

Иначе, по-важното е, че нашето лично число за тази година се пресмята чрез добавяне на цифрата 1 към датата и месеца на раждане. Например, ако сте родени на 27 юни, добавете 2+7+6+1=16; 1+6=7 и така пресмятате, докато достигнете до едноцифрено число. В този случай вашето лично число за 2017 г. е 7.

От днес, в 9 поредни работни дни, ще проследим всички знакови числа в тази сакрална поредица и всеки от нас ще може да прецени какво да очаква в живота си през идните 12 месеца. Силата на числата е голяма, да се вслушаме в нея е полезно.   

Продължаваме с числото 2!

Лично число 2 показва, че 2017 г. се характеризира с дипломатичност, търпение и съдействие. Предстои ви важно партньорство. Бъдете подготвени за вземането на важни решения и действайте съвместно, защото други хора може да окажат влияние върху вашия бизнес и плановете ви.

След ентусиазмът, с който се характеризира предходната ви година в числото 1, сега числото 2 вероятно ви носи повече разочарования, тъй като пред вас се изправят повече пречки и отлагания.

След като поставихте основите в лична година 1, сега трябва да преследвате своите цели с търпение и постоянство, въпреки проблемите, които вероятно ще се изправят на пътя ви. Но не очаквайте внезапен успех с каквото и да се захванете през предстоящата година. Животът сега отваря много врати пред вас.

Това е една година на изобилие за вас, не само от финансова гледна точка, но и във всяка друга област от вашия живот. Може би трябва да създадете граници спрямо някои хора от обкръжението ви и да се избавите от ненужния стрес.

Цифрата 2 е сред най-женствените от всички и може би дори най-подценяваната или поне що се отнася до сила и мощ. Тя е винаги нежна, тактична, дипломатична, разбираща и милостива. Обича да поддържа мира и избягва всякакви конфронтации.

Ако се вгледате във формата на 2 е възможно да разпознаете символичното представяне на последния оцелял и една изключително еластична сила. Формата, сякаш коленичила в смирен поклон, я категоризира като слаба и безсилна. А това е в ярък контраст със силата и гордостта на могъщата и мъжествена 1-ца, която не би коленичила пред никого за нищо на света!

От друга страна, когато скромната и женствена 2-ка се почувства нападната и притисната, тя се пречупва. И когато тежестта се отмести, нейната еластична, гъвкава натура ѝ позволява да възвърне обичайната си позиция, без особено да ѝ навреди и тя продължава да изпълнява своята роля.

Нейната сила и мощ са устойчиви и трайни и формата на числото 2 го визуализира прекрасно. Страхопочитанието, което изпитваме спрямо 1-та, нейната хитрост и сила се уповават на мъдрите и находчиви съвети на своя най-голям съветник – номер 2!

Незабелязано действаща в сянка, тя успява да заблуди другите със своята елегантност, чувственост, ласкаво внимание и нежна сила на убеждаване. Тя е умна и разбира скритите качества, които подтикват другите да правят това или онова. Роден психолог, няма нещо от човешката природа, което да ѝ убегне. Тя умее да контролира резултата от дадени събития, без другите дори да забележат. Често дори кредитът на доверие пада върху някой друг субект, вместо върху 2-та. Но това не я тревожи, защото търпението е сред най-добрите ѝ качества. Тя знае, че и нейното време ще настъпи. Но дори и не винаги да получава признанието, което заслужава, тя заема специално място в сърцата и душите на хората , заради своята изтънченост, стил, елегантност и отличен вкус към музиката и изкуството.

Хората с лично число 2 притежават вродено чувство за музика и ритъм, което ги прави популярни във всяка социална среда: там те блестят със своите танцови и комуникационни умения. В социална среда едно от най-важните преимущества на 2-та е чувството за хумор, което я прави духовита и остроумна, но никога не преминава границата, заради своята изтънченост.

Като интимен партньор, 2-та носи безценна изгода. Тя ще ви защитава на всяка цена, а нейната преданост е непоклатима. Но тя е емоционална и взискателна и иска да се отнасят към нея като към принцеса. Тя е предана, но очаква същото от отсрещната страна. Понякога е истинска drama queen и когато това се случи, трябва да сте наясно, че трябва да ѝ обръщате повече внимание. В никакъв случай не може да бъде определена като материалист, но ако не ѝ подарявате подаръци и цветя от време на време, тя ще ви покаже нееднозначно, че не се стараете достатъчно. В подобна ситуация ще избухне гневно, но ако ѝ отвърнете с любов и разбирателство, тя ще ви отвърне по сходен начин.

Накратко, 2-та е чувствен, грациозен и лоялен партньор, който може да бъде и отчасти взискателен, но си струва да се сближите с него. Има и един друг аспект при хората, чието лично число е 2 – като най-интуитивна от всички едноцифрени числа, тя се насочва към окултизма. Истинската стойност на нейната интуитивна сила е в начина, по който взаимодейства с другите, благодарение на своята тактичност и разбиране. Като един добър политик, какъвто може да бъде, ако се наложи, често разбира какво мотивира останалите дори по-добре от тях самите, а нейните наблюдателни способности често помага на другите да разберат себе си по-добре.

Когато почувства, че не се отнасят с нея както трябва, става отмъстителна и жестока. В подобни ситуации може да бъде критична и оскърбителна. Способността ѝ да се цупи за дребни неща и продължителното равнодушие, което проявява, може да влудят всеки. На всичкото отгоре е способна да изложи най-нелогичните доводи и в словесен аргумент нямате никакъв шанс срещу човек с лично число 2 – каквото и да кажете, няма да има никакъв ефект. Най-доброто нещо, което можете да направите в подобна ситуация, е да се махнете от пътя им за известно време – а когато „бурята” отмине, се появете с букет цветя и се усмихнете, все едно нищо не се е случило.

Ключови думи: Търпение; Ритъм; Важни решения.

Нумерологична прогноза за 2017 за Числото 1

More Astro