Следва

Пастел VS. Черно: Кой какво облече на наградите "Златен глобус"

Men’s Exhibit: Мъжкото Палто на Зима 16/17

Мъжкият зимен стил този сезон има няколко много силни тренда – връщането на милитъри влиянието добавя мъжественост в осанката, тъй като кройката оформя и стяга силуета...

All fashion преди 7 години

Мъжкият зимен стил този сезон има няколко много силни тренда – връщането на милитъри влиянието добавя мъжественост в осанката, тъй като кройката оформя и стяга силуета. Елегантният мъж също е много „на мода“.

Освен военното палто, бомбърът продължава победоносния поход като любим елемент от мъжкия гардероб, особено в стрийт-стайла. Shearling елементът е много популярен в авиаторското яке, а най-честите му комбинации са черно с натурално бяло и сходни бежови тонове заедно.

Шлиферът, комбиниран с тъмносин костюм на тънко райе и шапка прави елегантен реверанс към миналото, но „мъжките“ цветове не е задължително да останат в заглушена монохромна гама. Разчупваме и освежаваме с ярки багри, независимо дали ще бъде малък акцент или цялата дреха. Карето е идеално за цветови експерименти!

Пухенката се преражда отново, силно преувеличена. Със сигурност би била най-доброто решение за студената зима. Кройката е стилна и достатъчно обемна за топла прегръдка. Срещаме я в готини, свежи цветове, не липсва и така актуалният металик.

 

Дългокосместо и плюшено не означава непременно, че е наше, пардон – само за мацки. На господата също им отива рунтаво яке, даже много! А дали не си търсим поредното оправдание да задигнем нещо от дрешника на нашия любим? Какъвто и да е случаят, кожата с косъм води напред и получава одобрението на екипа ни!

 

Кадифе, пайети и бродерия уверено чупят граници между мъжко и дамско. По време на модните седмици, доста от дизайнерите акцентираха с многобройни нашивки, а резултатът е рок, гръндж и страшно секси!

Разчитаме, че тези трендове ще провокират въображението на джентълмените за една по-цветна, по-стилна и по-малко скучна градска зима.

More All fashion