Следва

Пастел VS. Черно: Кой какво облече на наградите "Златен глобус"

Men’s Exhibit: Мъжкото Палто на Зима 16/17

Мъжкият зимен стил този сезон има няколко много силни тренда – връщането на милитъри влиянието добавя мъжественост в осанката, тъй като кройката оформя и стяга силуета...

All fashion преди 7 години

Мъжкият зимен стил този сезон има няколко много силни тренда – връщането на милитъри влиянието добавя мъжественост в осанката, тъй като кройката оформя и стяга силуета. Елегантният мъж също е много „на мода“.

Освен военното палто, бомбърът продължава победоносния поход като любим елемент от мъжкия гардероб, особено в стрийт-стайла. Shearling елементът е много популярен в авиаторското яке, а най-честите му комбинации са черно с натурално бяло и сходни бежови тонове заедно.

Шлиферът, комбиниран с тъмносин костюм на тънко райе и шапка прави елегантен реверанс към миналото, но „мъжките“ цветове не е задължително да останат в заглушена монохромна гама. Разчупваме и освежаваме с ярки багри, независимо дали ще бъде малък акцент или цялата дреха. Карето е идеално за цветови експерименти!

Пухенката се преражда отново, силно преувеличена. Със сигурност би била най-доброто решение за студената зима. Кройката е стилна и достатъчно обемна за топла прегръдка. Срещаме я в готини, свежи цветове, не липсва и така актуалният металик.

 

Дългокосместо и плюшено не означава непременно, че е наше, пардон – само за мацки. На господата също им отива рунтаво яке, даже много! А дали не си търсим поредното оправдание да задигнем нещо от дрешника на нашия любим? Какъвто и да е случаят, кожата с косъм води напред и получава одобрението на екипа ни!

 

Кадифе, пайети и бродерия уверено чупят граници между мъжко и дамско. По време на модните седмици, доста от дизайнерите акцентираха с многобройни нашивки, а резултатът е рок, гръндж и страшно секси!

Разчитаме, че тези трендове ще провокират въображението на джентълмените за една по-цветна, по-стилна и по-малко скучна градска зима.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.