Следва

Ужасните рокли от червения килим на наградите "Златен глобус"

Пастел VS. Черно: Кой какво облече на наградите "Златен глобус"

Кой да си помисли, че толкова много звезди ще заложат на "вечната класика" - черното!...

All fashion преди 7 години

Кой да си помисли, че толкова много звезди ще заложат на "вечната класика" - черното!

Червеният килим на 74-те филмови и ТВ награди "Златен глобус" бе претъпкан от тъмният нюанс, а конкуренция му правеха пастелените цветове.

Звезди като Кристен Бел, Ейми Адамс, Уинона Райдър, Голди Хоун, Гил Гадот, чаровните дъщери на Силвестър Сталоун и Блейк Лайвли бяха в черни рокли, а номинираната Манди Мур в много тъмно синьо.

Другият топ цвят на звездната вечер в Бевърли Хилс бе пастеленото розово, като на него заложиха: Лили Колинс, голямата победителка Ема Стоун, Фелисити Джоунс, Зоуи Салдана и Наоми Кембъл в очарователен модел на Atelier Versace.

Евън Рейчъл Ууд и Катрин Хан дръзнаха да се появят в убийствено жестоки черни костюми и приличаха на фаталната и изкусителна жена муза на Ив Сен Лоран.

Сребристите и златистите рокли също доминираха, като в металически отблясъци се премениха Никол Кидман, Криси Тайгън, София Вергара, Елза Патаки и Рут Нега, която обра оваците с жесток тоалет на Louis Vuitton.

Разбира се, жълти рокли не липсваха, но въпреки това, смеем да кажем, че този цвят е толкова "last season" що се отнася за червения килим. В рокли със свеж нюанс бяха бременната Натали Портман, сексапилната Емили Ратайковски, Вайола Дейвис, Рийз Уидърспуун и чаровницата от "Игра на тронове" Мейси Уилямс.

Флоралният принт също намери сериозно място по тоалетите на звездите, а ние сме влюбени в роклята на Оливия Кулпо дело на Zuhair Murad и визията й която напомня на Dolce & Gabbana от преди няколко сезона.

В галерията горе>>> ще откриете всичките зашеметяващи визии на звездите, като няма да пропуснем и черно-белите аутфити на Софи Търнър и Хайди Клум и жестоката рокля на Джесика Бийл, която комбинира трендовете точно в десятката!

More All fashion