Следва

Ужасните рокли от червения килим на наградите "Златен глобус"

Пастел VS. Черно: Кой какво облече на наградите "Златен глобус"

Кой да си помисли, че толкова много звезди ще заложат на "вечната класика" - черното!...

All fashion преди 7 години

Кой да си помисли, че толкова много звезди ще заложат на "вечната класика" - черното!

Червеният килим на 74-те филмови и ТВ награди "Златен глобус" бе претъпкан от тъмният нюанс, а конкуренция му правеха пастелените цветове.

Звезди като Кристен Бел, Ейми Адамс, Уинона Райдър, Голди Хоун, Гил Гадот, чаровните дъщери на Силвестър Сталоун и Блейк Лайвли бяха в черни рокли, а номинираната Манди Мур в много тъмно синьо.

Другият топ цвят на звездната вечер в Бевърли Хилс бе пастеленото розово, като на него заложиха: Лили Колинс, голямата победителка Ема Стоун, Фелисити Джоунс, Зоуи Салдана и Наоми Кембъл в очарователен модел на Atelier Versace.

Евън Рейчъл Ууд и Катрин Хан дръзнаха да се появят в убийствено жестоки черни костюми и приличаха на фаталната и изкусителна жена муза на Ив Сен Лоран.

Сребристите и златистите рокли също доминираха, като в металически отблясъци се премениха Никол Кидман, Криси Тайгън, София Вергара, Елза Патаки и Рут Нега, която обра оваците с жесток тоалет на Louis Vuitton.

Разбира се, жълти рокли не липсваха, но въпреки това, смеем да кажем, че този цвят е толкова "last season" що се отнася за червения килим. В рокли със свеж нюанс бяха бременната Натали Портман, сексапилната Емили Ратайковски, Вайола Дейвис, Рийз Уидърспуун и чаровницата от "Игра на тронове" Мейси Уилямс.

Флоралният принт също намери сериозно място по тоалетите на звездите, а ние сме влюбени в роклята на Оливия Кулпо дело на Zuhair Murad и визията й която напомня на Dolce & Gabbana от преди няколко сезона.

В галерията горе>>> ще откриете всичките зашеметяващи визии на звездите, като няма да пропуснем и черно-белите аутфити на Софи Търнър и Хайди Клум и жестоката рокля на Джесика Бийл, която комбинира трендовете точно в десятката!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.