Следва

Мел Гибсън сияе до младото си бременно гадже

Големите победители на наградите "Златен глобус"

Кой си отнесе златна статуетка у дома и триумфира на снощната церемония по връчването на 74-те филмови и ТВ награди, която се проведе в Бевърли Хилс?...

Movies & TV преди 7 години

Кой си отнесе златна статуетка у дома и триумфира на снощната церемония по връчването на 74-те филмови и ТВ награди, която се проведе в Бевърли Хилс?

Безспорно големият победител на вечерта е La La Land. Филмът с Ема Стоун и Райън Гослинг (на снимката горе) в главните роли, грабна седем от седем възможни отличия: за комедия/мюзикъл, за режисьор, за сценарий, за актьор и актриса в комедия/мюзикъл, за оригинална музика и за оригинална песен.

Разказът за любовната история на джаз пианист и млада актриса вече върви по родните кина.

Кейси Афлек получи "Златен глобус" за най-добър актьор във филмова драма за лентата "Манчестър до морето, а за най-добра актриса в същата категория бе обявена Изабел Юпер - за ролята си във филма "Тя".


Кейси Афлек

Най-добър актьор и актриса в поддържаща роля отидоха при Аарън Тейлър-Джонсън за филма на Том Форд "Хищници в мрака" и Вайла Дейвис за "Огради".


Аарън Тейлър-Джонсън


Вайола Дейвис

Хитовият сериал "Корона" взе статуетка в категорията "Най-добра драма", а най-добър тв филм/минисериал стана "Народът срещу О. Дж.: Американска криминална история".

Голямата Мерил Стрийп пък получи своя почетен "Златен глобус" - наградата "Сесил Б. де Мил"

ТУК пък можете да видите всички визии от червения килим на наградите "Златен глобус".

More Movies & TV