Следва

Носителят на Златна палма „Аз, Даниел Блейк” на 21-ия София Филм Фест!

Мел Гибсън сияе до младото си бременно гадже

60 е новото 20?...

People of art преди 7 години

60 е новото 20?

Някак си не можем да отречем, че 61-годишният Мел Гибсън изглежда повече от перфектно! Дали това се дължи на факта, че актьорът/режисьор се завърна триумфално в редиците на Холивуд или пък на това, че ще става татко за девети път, не можем да сме сигурни.

Мел обаче сияе до бременната си млада половинка - Розалинд Рос, която го придружи на снощната 74-та церемония за наградите "Златен глобус".

На червения килим Гибсън и 26-годишната брюнетка не се отделиха един от друг и показаха завиден моден вкус. Розалинд заложи на сребристра сатенена рокля, която очарователно подчертаваше бременното й коремче.

През септември миналата година актьорът и младата му приятелка обявиха официално, че ще стават родители. Той за девети, тя за първи път.

Гибсън има седем деца от първия си брак с Робин Мур и 6-годишна дъщеря Лучия от връзката си с Оксана Григориева. От 2011 година насам Мел се радва и на внуци.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра