Седмичен ХОРОСКОП - 09.01 - 15.01

Astro преди 7 години

През тази седмица се стремим да започнем Новата година подобаващо. Но много от задачите и отговорностите все още ни висят от предходната година. Сега е добре да задействаме нещата, защото сме изпълнени с енергия и мотивация за работа.

Не подценявайте силата на емоциите през тази седмица. В четвъртък, 12 януари, първото Пълнолуние за 2017 г. се намира в чувствителния, сантиментален Рак. Тази лунна позиция обикновено предизвиква усещане за приятелски и семеен уют, но за нещастие в конкретния случай нещата не са толкова приятни… Главните теми на седмицата са домашни въпроси и защита на семейството. Ракът иска всички да се чувстваме сигурни и в безопасност.

Това Пълнолуние ни призовава да се обединим и да синхронизираме емоциите си, както и да не забравяме, че трябва да се отнасяме към хората с внимание и любов.

По същото време може да очакваме любовно приравняване на хармоничната Венера с идеалистичния Нептун в знака на Риби. Сега е моментът да действаме с дълбоко състрадание.

Планетата Меркурий преминава в знака на Козирог в четвъртък, което възстановява част от здравия разум. Козирогът, като земен знак, ни помага да стъпим здраво на земята, въпреки „побутването” насам-натам от другите космични събития. Меркурий в Козирог ни съдейства да направим практичен план и да следваме целите си.  

Хороскоп

Още от Astro