Седмичен ХОРОСКОП - 09.01 - 15.01

Сега е добре да задействаме нещата, защото сме изпълнени с енергия и мотивация за работа...

През тази седмица се стремим да започнем Новата година подобаващо. Но много от задачите и отговорностите все още ни висят от предходната година. Сега е добре да задействаме нещата, защото сме изпълнени с енергия и мотивация за работа.

Не подценявайте силата на емоциите през тази седмица. В четвъртък, 12 януари, първото Пълнолуние за 2017 г. се намира в чувствителния, сантиментален Рак. Тази лунна позиция обикновено предизвиква усещане за приятелски и семеен уют, но за нещастие в конкретния случай нещата не са толкова приятни… Главните теми на седмицата са домашни въпроси и защита на семейството. Ракът иска всички да се чувстваме сигурни и в безопасност.

Това Пълнолуние ни призовава да се обединим и да синхронизираме емоциите си, както и да не забравяме, че трябва да се отнасяме към хората с внимание и любов.

По същото време може да очакваме любовно приравняване на хармоничната Венера с идеалистичния Нептун в знака на Риби. Сега е моментът да действаме с дълбоко състрадание.

Планетата Меркурий преминава в знака на Козирог в четвъртък, което възстановява част от здравия разум. Козирогът, като земен знак, ни помага да стъпим здраво на земята, въпреки „побутването” насам-натам от другите космични събития. Меркурий в Козирог ни съдейства да направим практичен план и да следваме целите си.  

ОВЕН 21.03 – 20.04
През тази седмица очаквайте приятни събития в семейството - рожден ден, имен ден, годеж или сватба. Очаквайте и важни новини или събитие, свързано с роднина. Предстоят и успешни бизнес пътувания.

Не се страхувайте да поемете инициативата и да действате първи. Това действа мотивиращо за стеснителните хора около вас. Чувствате се активни и напълно готови за действие в понеделник и вторник, но в сряда и четвъртък нещо препречва пътя ви. Но вие нямате нищо против препятствията - това ви дава възможност да покажете на какво сте способни.

В петък и събота комуникацията е от особено значение за вас. Неделята прекарайте в пълен релакс.  

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05
През този период получавате множество шансове и благоприятни възможности. Ако не се фокусирате само върху пари и печалба, а по-скоро върху способността да вървите напред, тогава успехът е на ваша страна.

Не е необходимо да приемате първото предложение, което се изправи на пътя ви, независимо дали е любовно или служебно. Имате достатъчно време пред себе си, за да сте взискателни.

Във вторник колкото и да ви се иска да се състезавате, укротете малко темпото. Сряда и четвъртък са чудесни дни, белязани от щастие, лукс и забавление. Но петък е чиста загуба на време - може някой да пропусне да дойде на уговорката за обяд или да пропусне да ви върне обаждане. Но това се случва понякога. В неделя покажете истинските си чувства на някого. 

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06
През настоящата седмица не се предвиждат някакви специални събития на работното място, в семейството или в любовта. Всичко, свързано с пари финансови документи, трябва да бъде под особено наблюдение. Трябва внимателно да прегледате всички детайли около новите предложения.

Ако не поемете отговорност, кой друг ще го направи? Обградени сте от интелигентни хора, които умеят да постигат каквото си намислят. Но това, което им липсва, е някой, който да поеме инициативата – водач, който да ги вдъхнови. Тук идвате вие – никой не казва, че ще е лесно. Срядата и четвъртъкът са изпълнени с примери за това какво може да се обърка, но вие обичате предизвикателствата.

В петък се срещате с много хора и вашите настоящи колебания и затруднения ви дават теми за разговор. В неделя сте много социални и именно тогава постигате най-голям напредък.  

РАК 22.06 – 23.07
През тази седмица подбирайте много внимателно хората, с които комуникирате или се събирате. Седмицата не е подходяща за нови приятелства или срещи с мъж от същия зодиакален знак. Не бързайте да се доверявате на този човек.

Не винаги новият проект е най-добрият начин да разрешите стар проблем. Това може да ви създаде и повече работа от обикновено. А и химията на работното място липсва в понеделник и вторник, което усложнява допълнително ситуацията. Охладете малко страстите и се облегнете спокойно назад. Оставете нещата да се случват сами.

Сряда и четвъртък не са от най-безоблачните дни, а в петък се чувствате раздвоени между двама приятели и двамата от които ви обожават и вие искате да сте предани на всеки един от тях.

Не особено силната седмица се отразява подобно и на уикенда – не правите нищо друго, освен да се размотавате и да си почивате в собствената си компания.  

ЛЪВ 24.07 – 23.08
През тази седмица очаквайте новини отдалеч, които ви носят надежда за реализация в личен или професионален план. Възможно е да получите покана или документ, свързан с предстоящо пътуване.

Каквото и да правите в началото на седмицата, ще си прекарвате добре. Да се забавлявате на дребните неща е част от вашия талант. Освен това ще се запознаете с нови, привлекателни хора.

Сряда и четвъртък са интересни и вълнуващи дни, но не по начина, по който на вас ви харесва – ненаситността и упоритостта присъстват в изобилие.

В петък ще посетите лекция, която ще ангажира мозъка ви по един доста приятен начин. Съботата е по-социален ден, но в неделя възглавницата ви зове - починете си подобаващо. 

ДЕВА 24.08 – 23.09
Като цяло седмицата е успешна и реализирате всичко, което сте планирали. Ще преживеете неочаквана, приятна изненада. Възможен е обаче конфликт с по-възрастна жена, която не задължително е ваша роднина.

Седмицата е благоприятна за уреждане на съдебно дело или за контакти с държавните институции. Във вторник се създава напрежение между вас и колегите ви, но до сряда нещата се успокояват, благодарение на силния ви характер. До средата на седмицата сте напълно съвместими с колегите. И когато обедините сили с един от тях в четвъртък, заедно сте в състояние да постигнете чудеса.

В петък и през уикенда от вас се изисква да сте в постоянна комуникация с близки и познати.  

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10
През тази седмица имате големи надежди и очаквания за благоприятното развитие на домашен или имуществен проблем. Възможно е документално споразумение от подобен характер. Важна роля в тези материални или имуществени въпроси заемат хора от друго общество.

В началото на седмицата всичко се отнася до вас и партньора ви. Дали в професионалната сфера или в любовта, вие се насърчавате един друг във всяка една област. Каквото и да става, сте неразделни и непоколебими заедно!

В средата на седмицата виждате красотата във всичко и всички и я оценявате. А в края на седмицата в изобилие присъстват хармония, привързаност и доброта. Вие сте изключително благородни през тази седмица или поне се стремите да бъдете. В неделя изпадате в дълбоко емоционално състояние.  

СКОРПИОН 24.10 – 22.11
Тази седмица е важна за Скорпионите, заради разговори и споразумения от личен или професионален характер. Очаквате с нетърпение развитието на ново лично или професионално познанство.

В началото на седмицата от най-голямо значение за вас е да се погрижите за здравословното си състояние. Хранете се правилно и практикувайте някой спорт, като плуване, ако имате такава възможност. Активностите ви се отразяват добре.

В сряда и четвъртък се подгответе за разногласия и противопоставяне. В петък и събота парите присъстват силно в живота ви, за разлика от добрия късмет. Избягвайте да поемате ненужни рискове. Неделята е силно интелектуален ден.  

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12
През тази седмица очаквайте множество финансови ангажименти с жена от същия зодиакален знак. Това са или рутинни задължения или нещо във ваш интерес. Пазете личните си вещи на обществени места.

В средата на седмицата се фокусирайте върху своите малки лични въпроси. В петък и събота сте пълни с големи бизнес идеи. А в неделя се усамотете вкъщи със списание или с любимата книга и не излизайте никъде.  

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01
През тази седмица Козирозите се отнасят щедро спрямо своите възлюбени и търсят начини как да ги направят щастливи. Малките чудеса, които ви предстоят, ще ви напомнят, че не сте забравени. Може и да не разберете защо ви се случват, но те така или иначе ще се случат. Нищо не е случайно на този свят.

В началото на седмицата колкото и да ви се иска да сте уверени, се чувствате по-скоро притеснени и смутени. Въртят ви се някакви мисли в съзнанието. Да не са свързани със семейството? Или имате проблеми в службата? Стабилността трябва да е основната ви грижа във вторник.

Настроението ви се повдига чак в сряда – денят е белязан от романтика, релакс и вероятно присъствието на децата. Петък и събота са доста забързани дни – няма да имате време дори да формулирате цялостно мислите си. В неделя намерете релаксиращо място, където да си поемете въздух.  

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02
През тази седмица ще получите помощ или подкрепа от човек, което ще е от голямо значение за развитието и успеха на ваш план. Ще имате близък контакт с нови хора и нови запознанства.

В понеделник се чувствате удивени – наясно сте колко голям и непонятен е светът, но рядко виждате толкова смисъл в нещата, колкото в началото на седмицата. До сряда плувате сред рояк от открития, всяко от които, колкото и малко да е, е ярко и вълнуващо. В четвъртък научавате нови неща, но в петъка няма нищо академично – той е белязан от множество романтични и креативни искри.

В събота проявявате своите завидни комуникационни способности. В неделя някои неща имат нужда от поправка.  

РИБИ 20.02 – 20.03
Седмицата е благоприятна за сватба или за начало на съвместен живот. Очаквайте посещение от хора, които имат сериозни емоционални или семейни проблеми. Отстрани грешките на другите се забелязват лесно, но е трудно да им кажете истината в очите.

Възможно е да чуете тъжни новини или да изпитате съчувствие към стара любов. В понеделник и вторник отделете време да помислите. В сряда си направете вечеря на свещи.

В петък и събота опитайте да не се претоварвате. А ако това се случи, утешение ще дойде в неделя, когато ще е един забавен и ободряващ ден. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.