Следва

Скандинавско изкушение

Пролет 2017 - Най-горещите трендове на идния сезон!

И докато модният свят вече трескаво разглежда и се подготвя за дефилетата Fall 2017, ние си припомняме трендовете, които заляха пролетния фешън подиум...

All fashion преди 7 години

Докато модният свят трескаво подготвя за дефилетата Fall 2017, ние си припомняме трендовете на по-близкия, пролетен сезон, които разгледахме веднага след приключването на Модните седмици и които оттогава нямаме търпение да дойде моментът да сложим и върху себе си.

Намекваме, и не сме новатори в това, как вече нямаме търпение да е топло. Реалността е друга, но и това ще отмине - слънцето засрамено, едва едва напомня, че го има, е ние мечтаем да зарежем гигантските палта, да разголим едното рамо и да заложим на ЦВЕТА!

Знаем, че има още поне два месеца до разцъфтяването, но нахално, напук, ние вече се подготвяме. Ето кои са, за да не стават грешки, най-силните модни тендеции, които определено нямаме търпение да пробваме през пролетта на 2017-та. Дотук знаем, че тя обещава да е много цветна и разчупена, ето и подробностите:

Розовите рокли

Седмицата на модата в Париж изобилстваше от сходни версии на драпирани розови рокли с midi дължина. Balenciaga, Celine и Valentino се застъпиха за сладникавата женственост, подарявайки ни съвременна актуализация на цветните чорапогащи, които определено ще са топ тренд на Пролет 2017.

Голо рамо

Bye, bye изрязани рамена, направете път на новата тенденция. Подобно на гръцки богини, идният топъл сезон ИЗИСКВА да разголим само едното рамо, идеалният ход да подчертаем сексапила на шията и ключиците. Голото рамо ще е една от най-горещите тенденции за сезона, казват дизайните на Barbara Bui, Saint Laurent и Yohji Yamamoto. Блуза, рокля, гащеризон, стил, текстура, цвят - възможностите са безкрайни!



Латекс, латекс, латекс

Градската шик визия продобива ново измерение, благодарение на страхотно готините латексови идеи на Balenciaga, Miu Miu и Saint Laurent, които директно заявиха, че пролет 2017 ще е all about the latex! В този тренд обожаваме факта, че може да бъде съчетан с ужасяващо много неща - от монохромен аутфит до цветни "петна" във визията. Бонус: придава изкусителен привкус на забранено и възбуждащо.

Велурени изкушения

Видяхме ги в дефилетата на Balmain, Chloe и Maison Margiela, и моментално се влюбихме в тях. Поли, рокли, суичъри... всичко от велур, който търпи класическо Възраждане и ни носи перфектното извинение да се наслаждаваме още повече на vintage шопинга. Този тренд може обаче да е малко tricky - за да избегнете да изглеждате досущ като каубойка, задължително комбинираме с други материи или текстури.

White out

Ултра свободна и ултра изискано елегантна, роклята на пролет 2017 идва в три цвята: сметана, мръсно бяло и слонова кост. Ние харесахме МНОГО тези на Stella McCartney и Louis Vuitton. Обзалагаме се, че много от моделите на масовите марки също ще са в тоновете на белия цвят, един от властелините на идния топъл сезон.

Неонови мечти

Пожелахме си през тази година прекалено Athleisure стилът да поумре, но не напълно! Все пак, спортните дрехи продължават да са много модерни, ако са в неонови цветове и са съчетани перфектно, а вдъхновение черпим от Versace, Marc Jacobs или Alexander Wang.

Флорална доминация

Ретро флоралните мотиви се възвръщат с пълна сила. Доказателствата откриваме в Michael Kors, Balenciaga, Victoria Beckham, Chloé, Gucci, Prada и Bottega Veneta, както и куп звезди на червения килим на наградите "Златен глобус", които избраха именно това за официални тоалети.



Working girl

Утилитарните панталони и дамските жакети от модните дефилета за SS 2017 ни представиха един нов облик на класическото бизнес облекло. Лейбъли като Sonia Rykiel, Valentino и Kenzo кокетно заиграват с цветовете olive и khaki и оборудват пролетта с идеалния свеж нюанс на елегантността.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.