Следва

Кой е бил мъжът на Меган преди принц Хари?

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 3

Годината на хора с лично число 3 бележи началото на някои победи...

Astro преди 7 години

Откакто пукнахме шампанското на Нова Година сме наясно, че новата година идва с нова ВИБРАЦИЯ и нова ЕНЕРГИЯ! Каквото и да е било вашето лично число през 2016 г., то се променя от 1 януари 2017 г. А това е едно от най-важните числа във вашата лична нумерология.

Всяко едно от числата от 1 до 9 носи различна енергия и специално значение. Според своето лично число,  може да разгадаете с висока доза достоверност какво е подготвила 2017 г. за вас.

Предстоящата 2017 година отговаря на цифрата 1 (2+0+1+7=1+0=1). Малко по-долу обясняваме как да изчислите и персоналното си число за годината.

Общото число за годината - 1, представлява началото на един свеж, нов 9-годишен цикъл на нови познания, креативност и растеж. Годината с цифра 1 е времето, когато трябва да засадим семената на своите намерения за предстоящия цикъл – да определим своите най-съществени желания, мечти и възгледи за всяка една област от нашия живот – взаимоотношения, здраве, финанси, кариера, духовно израстване и т.н.

Основите и намеренията, които поставяме през предстоящата година (за предпочитане в нейното начало), формират поле от възможности и перспективи и настройват потока на енергията в живота ни през предстоящия 9-годишен цикъл.

Числото 1 обещава големи промени, повишена енергия в световен мащаб и нова насока за много от нас. През 2017 г. предстоят технически пробив и големи икономически и политически промени. Докато тези промени се случат, най-значителната трансформация е безпрецедентното покачване на глобалната осведоменост относно идеалистичните и духовни въпроси.

Иначе, по-важното е, че нашето лично число за тази година се пресмята чрез добавяне на цифрата 1 към датата и месеца на раждане. Например, ако сте родени на 27 юни, добавете 2+7+6+1=16; 1+6=7 и така пресмятате, докато достигнете до едноцифрено число. В този случай вашето лично число за 2017 г. е 7.

От днес, в 9 поредни работни дни, ще проследим всички знакови числа в тази сакрална поредица и всеки от нас ще може да прецени какво да очаква в живота си през идните 12 месеца. Силата на числата е голяма, да се вслушаме в нея е полезно. 

Продължаваме с числото 3!


Годината на хора с лично число 3 бележи началото на някои победи. През 2017 г. ще притежавате необходимата увереност, която ви прави привлекателни за хората и нещата ще се случват за вас през настоящата година – независимо дали става въпрос за бизнес, връзки или финанси.

Но се научете да не казвате „Да” на всичко и всеки, тъй като в края на годината може да се чувствате претоварени. Използвайте чара си, за да си спечелите време да отпразнувате победите. И ако успеете да складирате част от тази енергия, тя ще ви бъде от полза през следващата година.

Сега започвате да виждате някои победи в живота си – основите, които поставихте в година с число 1 и изборите, които направихте в година с число 2, сега започват да ви се отплащат. Вече притежавате необходимата увереност, която ви прави привлекателни за другите и нещата за вас започват да се случват във всяка една сфера – в бизнеса, взаимоотношенията или финансите.

Предстоят някои модификации в живота на хората с лично число 3 през 2017 г. и имате пълната свобода да използвате тези промени за своя лична изгода. Успехът ви изцяло зависи от вашите действия по имплементиране на тези промени. Настоящата година обещава да е достатъчно благоприятна, в зависимост от вашата правилна преценка и действия.

Когато личното ви число за 2017 г. е 3, животът ви не зависи от вероятности, а от самите вас, за да внесете промените, които искате в живота си. Не е наложително да изразходвате всички свои сили до краен предел, за да достигнете до целта. Числото 3 ви дарява с достатъчно сили, които могат да бъдат използвани не само според необходимостта, но и за важните за вас неща.

Използвайте тази екстра енергия за доразвиване на стари хобита, за които досега не сте разполагали с достатъчно свободно време. Но я ползвайте само за смислени и важни неща. През тази година ще притежавате необходимата енергия да се заемете с иновативни неща.

3-те се държат като надарени тийнейджъри, които все още разчитат на защитата на родителите си – леко разглезени, разпилени и изпитващи необходимостта от протекция. Но най-очевидните отличителни черти на 3-та са в креативните среди. Те изпитват силна необходимост да изразяват своите, идеи и възгледи. Хората с числото 3 в своята лична нумерологична карта често търсят реализация в изкуството. Социалните им умения също са на високо ниво. Остроумие, чар и чувство за хумор съпътстват хората с лично число 3. И ако това не е достатъчно, добрият външен вид и завладяващата харизма правят човека още по-привлекателен.

Нищо чудно защо толкова много хора са привлечени от личности с лично число 3. Техните последователи са склонни да простят някои от по-неблагоприятните черти, проявени от хора с лично число 3, като липса на фокус и посока, склонност към отлагане, неспособност да завършат даден проект и нежеланието да поемат отговорност.

За да станат достатъчно завършени, балансирани и щастливи, те трябва да се научат на дисциплина. Някои от щастливците, родени под това число, които развиват таланта си по-рано в живота, са поставени в среда, която изисква да проявят необходимата дисциплина, за да запазят таланта си.

Друго уникално качество на 3-те е способността им да са истински късметлии или по-скоро да са на правилното място в правилното време. Това може и да е свързано с вроденото им чувство за ритъм – 3-те са в хармония с цикличната природа на заобикалящия ни свят.

Любовните връзки са по-скоро предизвикателство за хората с лично число 3. Или поне тези, които изискват дългосрочно обвързване и преданост. Те имат множество познати (може би дори повече от необходимото). Но когато стане въпрос за дълбоки чувства и интимност, те обикновено „извъртат опашка” и побягват. Те притежават и ужасна ревнива жилка, която понякога причинява конфликти. Те имат вродено прикрито чувство на несигурност.

Хората с персонално число 3 лесно постигат щастието, но често това се случва в следствие на нещо материално или краткотрайно (нова кола, нова връзка, слънчев ден и т.н.). Истинското щастие, независещо от подобни явления, и такова, породено от удовлетворението от живота, струва милиони пъти повече от гореспоменатото „плитко” усещане за щастие.

Ключови думи: Забавление; Удоволствие; Отбелязване на победи.

Нумерологична прогноза за 2017 за Числото 1 и Числото 2

More Astro