Следва

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 5

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 4

Четворката без съмнение е сред мъжествените числа, отразяващо силата и стабилността...

Astro преди 7 години

Откакто пукнахме шампанското на Нова Година сме наясно, че новата година идва с нова ВИБРАЦИЯ и нова ЕНЕРГИЯ! Каквото и да е било вашето лично число през 2016 г., то се променя от 1 януари 2017 г. А това е едно от най-важните числа във вашата лична нумерология.

Всяко едно от числата от 1 до 9 носи различна енергия и специално значение. Според своето лично число,  може да разгадаете с висока доза достоверност какво е подготвила 2017 г. за вас.

Предстоящата 2017 година отговаря на цифрата 1 (2+0+1+7=1+0=1). Малко по-долу обясняваме как да изчислите и персоналното си число за годината.

Общото число за годината - 1, представлява началото на един свеж, нов 9-годишен цикъл на нови познания, креативност и растеж. Годината с цифра 1 е времето, когато трябва да засадим семената на своите намерения за предстоящия цикъл – да определим своите най-съществени желания, мечти и възгледи за всяка една област от нашия живот – взаимоотношения, здраве, финанси, кариера, духовно израстване и т.н.

Основите и намеренията, които поставяме през предстоящата година (за предпочитане в нейното начало), формират поле от възможности и перспективи и настройват потока на енергията в живота ни през предстоящия 9-годишен цикъл.

Числото 1 обещава големи промени, повишена енергия в световен мащаб и нова насока за много от нас. През 2017 г. предстоят технически пробив и големи икономически и политически промени. Докато тези промени се случат, най-значителната трансформация е безпрецедентното покачване на глобалната осведоменост относно идеалистичните и духовни въпроси.

Иначе, по-важното е, че нашето лично число за тази година се пресмята чрез добавяне на цифрата 1 към датата и месеца на раждане. Например, ако сте родени на 27 юни, добавете 2+7+6+1=16; 1+6=7 и така пресмятате, докато достигнете до едноцифрено число. В този случай вашето лично число за 2017 г. е 7.

От днес, в 9 поредни работни дни, ще проследим всички знакови числа в тази сакрална поредица и всеки от нас ще може да прецени какво да очаква в живота си през идните 12 месеца. Силата на числата е голяма, да се вслушаме в нея е полезно.

Продължаваме с числото 4!

Четворката без съмнение е сред мъжествените числа, отразяващо силата и стабилността. Сред основните характеристики на 4-та са надеждност, продуктивност, точност и авторитет.

Хората с лично число 4 са търпеливи традиционалисти и на тях определено може да се разчита. От тази гледна точка може да се каже, че са малко скучни и не дотам социални личности и предпочитат да прекарват времето си в тиха и спокойна обстановка. Работят безспирно и могат да бъдат много упорити и постоянни. Изпитват голямо удовлетворение от всички свои постижения.

Тези хора са скромни и смирени, обличат се консервативно и се сливат със заобикалящата ги среда. Физически са здрави и силни и поддържат чист и спретнат външен вид, но са по-скоро незабележими. Не обичат да привличат внимание върху себе си, но ще се борят със зъби и нокти, ако навлезете в тяхната територия.

Те са целеустремени, вярват, че усилията водят до ефективност, но целите им са по-скоро семпли и реалистични. Не са фантазьори, но забелязват всеки един детайл. Способни са, имат отлична памет и са чудесни служители, въпреки че не се справят добре в социална среда.

За вас 2017 година символизира решителността и старанието. Но резултатите няма да дойдат без необходимото усилие. В лична година 4 ще постигнете резултати в зависимост от положените усилия. Числото 4 се различава от другите числа по това, че няма да имате много свободно време през 2017 г.

През тази година семейството е основна тема. Може да създадете семейство или желанието ви да сте около семейството да се засили. Домът за вас сега има много по-голямо значение. Обградени сте от любов, позитивни вибрации и може дори да изпитате силна необходимост от цялостна промяна на декора в дома, така че да рефлектира на вътрешното ви усещане. През тази година предстоят и много лични размисли. Ще се наслаждавате на времето, прекарано в дома.

Сега, повече от всякога, се фокусирате върху поставянето на солидни основи в живота си. Много е важно да обърнете особено внимание и на здравето и физическото си състояние. Физическите упражнения са от изключително значение.

Бъдете по-обстойни в планирането, преди да предприемете каквато и да е дейност. Трябва да обследвате нещата в детайл. Наложително е да сте по-систематизирани в работата си. Ако не сте достатъчно методични, то ще губите повече време и енергия за изпълняване на целите, а вие не искате това да се случи, нали?

Ако се загледате във формата на цифрата 4
, ще забележите, че острите ъгли са символично олицетворение на един страстен работохолик, който не е нито креативен, нито артистичен, но умее да борави добре с ръцете си. Много държи на дисциплината и лоялността, даже в някои случаи приема дисциплината твърде сериозно. Никак не се справят с хаоса и са склонни към паник атаки, ако усетят, че не държат нещата под контрол.

Въображението им не е добре развито, а възгледите им за живота за ограничени и традиционни. Те са религиозни, без да подлагат на съмнение установените догми. Много от тях стават отлични мениджъри и ръководители и никак не е нетипично да срещнете човек с лично число 4 по високите етажи на бизнеса или правителството. Както споменахме по-горе, те са трудолюбиви и упорити и могат да достигнат до върха на своята професионална кариера, но често в стремежа си да стигнат до върха често осъзнават, че най-голямата пречка са самите те – липсата на социални умения, неспособността да отговарят на исканията на колегите си, както и липсата на интуиция са сред най-честите пречки на пътя им.

Хората с лично число 4 ценят своите морални убеждения и не биха се оттеглили за нищо на света, когато знаят, че постъпват правилно. Могат също да проявят нетолерантност, когато се изправят пред хора от друга страна, култура или раса и тяхната несигурност в подобен момент може да ги превърне в жестоки фанатици.

Много от тях правят кариера на военослужещ, където се чувстват себе си заради покорната и дисциплинирана натура. В тази сфера преуспяват, когато им се възложат административни и организационни дейности.

Както при всяко друго число, и при 4-та има някои противоречиви черти. Като например, когато не са особено социални или любящи, съумяват да разкрият развлекателното си чувство за хумор. И въпреки че са стриктни и дисциплинирани родители, също така са изключително предани и ще минат през огъня, за да осигурят на децата си това, от което имат нужда.

Ключови думи: Отговорност; Усилен труд; Карма;

Нумерологична прогноза за 2017 за Числото 1Числото 2 и Числото 3

More Astro