Следва

Сандвич с пилешко месо, козе сирене и балсамче

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 5

Хората с лично число 5 са най-динамични и енергични от всички едноцифрени числа...

Astro преди 7 години

Откакто пукнахме шампанското на Нова Година сме наясно, че новата година идва с нова ВИБРАЦИЯ и нова ЕНЕРГИЯ! Каквото и да е било вашето лично число през 2016 г., то се променя от 1 януари 2017 г. А това е едно от най-важните числа във вашата лична нумерология.

Всяко едно от числата от 1 до 9 носи различна енергия и специално значение. Според своето лично число,  може да разгадаете с висока доза достоверност какво е подготвила 2017 г. за вас.

Предстоящата 2017 година отговаря на цифрата 1 (2+0+1+7=1+0=1). Малко по-долу обясняваме как да изчислите и персоналното си число за годината.

Общото число за годината - 1, представлява началото на един свеж, нов 9-годишен цикъл на нови познания, креативност и растеж. Годината с цифра 1 е времето, когато трябва да засадим семената на своите намерения за предстоящия цикъл – да определим своите най-съществени желания, мечти и възгледи за всяка една област от нашия живот – взаимоотношения, здраве, финанси, кариера, духовно израстване и т.н.

Основите и намеренията, които поставяме през предстоящата година (за предпочитане в нейното начало), формират поле от възможности и перспективи и настройват потока на енергията в живота ни през предстоящия 9-годишен цикъл.

Числото 1 обещава големи промени, повишена енергия в световен мащаб и нова насока за много от нас. През 2017 г. предстоят технически пробив и големи икономически и политически промени. Докато тези промени се случат, най-значителната трансформация е безпрецедентното покачване на глобалната осведоменост относно идеалистичните и духовни въпроси.

Иначе, по-важното е, че нашето лично число за тази година се пресмята чрез добавяне на цифрата 1 към датата и месеца на раждане. Например, ако сте родени на 27 юни, добавете 2+7+6+1=16; 1+6=7 и така пресмятате, докато достигнете до едноцифрено число. В този случай вашето лично число за 2017 г. е 7.

От днес, в 9 поредни работни дни, ще проследим всички знакови числа в тази сакрална поредица и всеки от нас ще може да прецени какво да очаква в живота си през идните 12 месеца. Силата на числата е голяма, да се вслушаме в нея е полезно.  

Продължаваме с числото 5!

Хората с лично число 5 са най-динамични и енергични от всички едноцифрени числа. Те са непредвидими, постоянно са в движение и имат непрестанна нужда от промяна. Въпреки че са „изтъкани” от равномерно количество мъжествени и женски качества, като цяло са по-женствени. Въпреки всичко те са дръзки и "мъжки момичета", определено невъздържани и непокорни.

 

Ако личното ви число за 2017 г. е 5, това е индикатор за съществени модификации в живота ви. Ще сте много гъвкави и ще се изправите пред промени, които ще направят живота ви по-ангажиран, но и по-приятен. Някои от тези промени са очаквани и сте готови да се изправите пред предизвикателствата, които носят със себе си.

Но някои от вас може да се чувстват неспособни да приемат и да се приспособят към промените. В този случай предстоят повече трудности. Най-добрият съвет е да се приспособите към проблемите на 2017 г. Направете живота си по-прост и целенасочен. Не бива да се противопоставяте на промените, а по-скоро да ги инкорпорирате в живота си.

Позитивният аспект на промените се изразява в това, че докато се случват, ще имате възможността да определите тяхната посока. Изобщо годината предлага чудесни възможности да промените живота си, като приемете позитивните промени, които ви се предоставят.

Личната година в числото 5 предлага и усещане за лична свобода. В процеса на промяната ще се научите да сте малко по-гъвкави. Освободете се от пречките, които спират прогреса ви. Това може да доведе до излишен стрес, затова се опитайте да сте позитивно настроени и с добро отношение. Не се страхувайте активно да търсите нови възможности. Когато ви се предоставят, действайте експедитивно, но се доверявайте повече на интуицията си.

Възползвайте се и от новите познанства в личен и професионален план. През тази година ще преживеете и личностно развитие, което ще се случи лесно. Освен това ще пътувате много и ще преоткриете нови хоризонти. Но най-важното за лична година в числото 5 е да сте фокусирани и да концентрирате енергията си в правилната насока. 

Хората с лично число 5 са изключително независими. Те са авантюристи и често поемат рискове, тъй като не умеят да стоят на едно място, в един и същи дом, в една и съща любовна връзка или на едно и също работно място. Промяната за тях е абсолютна необходимост, но за сметка на това са учудващо лоялни. Числата 2 и 6 имат най-хармоничните любовни взаимоотношения от всички едноцифрени числа, но когато бъдат съблазнени, са склонни на изневяра. Докато 5-та никога не би изневерила! Тя по-скоро би приключила връзка, която не е достатъчно стабилна, но когато е обвързана, не би изменила на партньора си. Когато не е обвързана, се смята за напълно свободна да се среща с когото и когато пожелае.

Петицата не може да намери навреме своето подходящо професионално поприще или поне не докато не смени няколко различни работни места, повечето от които траят едва колкото да заслужи една пълна работна заплата. Отегчението на работното място се появява почти мигновено и 5-та не умее да се справя с повтарящите се рутинни задължения. Но веднага след като намери своето поприще, 5-та е способна да изненада своите близки и приятели. Енергията, фокусът и бързата мисъл, които притежава, ѝ помагат да се изкачи стремглаво нагоре по кариерната стълбица и то с по-малко усилия от всеки друг. Много от хората с лично число 5 търсят кариера, която изисква много пътуване или предпочитат да сменят обстановката често. Затова често се насочват към длъжности като екскурзоводи, търговци, собственици на малък бизнес, независими консултанти, адвокати и т.н.

Приспособяват се лесно към всяка ситуация, включително и в работна обстановка. Освен това са очарователни, харизматични, добре изглеждащи личности, а всичко това е в полза за кариерното им развитие, особено когато се настроят за това. В допълнение са гъвкави, приспособими, интелигентни, напредничави и толерантни. Всичко традиционно ги отегчава.

Те са социални създания, забавни и приповдигнати, и много добре се справят с това да карат хората около тях да се чувстват добре. Повечето хора ги харесват и винаги са обградени от приятели и познати.

Вероятно най-доминиращата характерна черта на хората с лично число 5, е техният безкомпромисен стремеж към свобода на мислите и действията – те сами определят мислите си, бунтуват се срещу всички догми и идеологии и не позволяват да бъдат въвлечени в никакви клубове, религиозни общества или идеологии от всякакъв вид.

Тези хора често менят мнението си, но не и без достатъчно добра причина. Не са от хората, които биват контролирани, но са достатъчно гъвкави и могат да променят мнението си, ако аргументите са достатъчно солидни и имат смисъл.

Ключови думи: Свобода; Пътуване; Приключение.

Останалите числа от нумерологичната прогноза за 2017 може да видите тук: Числото 1; Числото 2; Числото 3; Числото 4;

More Astro