Кейт Мидълтън убийца на животни?

10-01-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 3
Добави коментар

Модерната херцогиня на Кеймбридж май си изигра лоша шега...

Преди дни по време на обичайното събиране на кралското семейство за църковна служба в Сандригам, половинката на принц Уилям се появи в безупречен стил както винаги.

За кокетен зимен аксесоар Катрин заложи на привличаща погледите сива шапка от естествен косъм на алпака (б.а.: животно подобно на ламата), от която всъщност идва и проблема.


Мнозина сметнаха, че не е редно бъдещата кралица да се разхожда с украшение, което струва близо 400 паунда и за което са били убити животни.

Стилистите на Мидълтън моментално взеха отношение по въпроса и заявиха, че херцогинята си купува неща само от "животни, които са умрели по естествен път".

Дали това наистина е така или всъщност за скъпарската шапка на Катрин са били убити животни не можем да кажем със сигурност! Оставяме краят отворен и последният глас на вас...

Редно ли е Катрин да носи естествени кожи и стилистите й да я оправдават по този начин? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкети

Редно ли е Катрин да носи естествени кожи и стилистите й да я оправдават по този начин?
Да, защо не! Шапката е супер, а стилистите й винаги знаят на какво да заложат!
Не, ужасно е! А извинението на стилистите й е просто безобразно!

Коментари 3

Добави коментар
little miss sunshine (12/01/2017 / 13:22)

Напълно съм съгласна с Вас, Katalina.Освен абсурдния текст, преведен от някъде и отново с грешки, забележете заглавието- Кейт убийца на животни?!Сама ги е застреляла, одрала и захлупила на главата.Прилича доста на материал от жълт вестник.Гръмко и грозно заглавие, нямащо нищо общо с истината, само и само да се прочете напълно безинтересна статия.

Katalina (11/01/2017 / 12:17)

Не знам откъде сте превели тази статия, но е пълен абсурд! Използването на козина от алпака не води до убийство на животното - просто козината се подстригва. Точно както се прави с овцете. Никое животно не е умряло от това. И изобщо не мога да си представя, че някой е опрадвавал Кейт Мидълтън с малоумното обяснение, че "животните са умерели по стествен път". Изобщо, цялата статия изглежда като напълно съчинена.

Katalina (11/01/2017 / 12:15)

Не знам откъде сте превели тази статия, но е пълен абсурд! Използването на козина от алпака не води до убийство на животното - просто козината се подстригва. Точно както се прави с овцете. Никое животно не е умряло от това.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

Време е! Направи си дълбокопочистващ пилинг

12-01-2017

Въпрос:

Кога и с какво е най-добре да направим дълбокопочистващ пилинг на лицето си?

Отговор:

Студеното време е идеално за предприемането на драстични мерки по обновяване кожата на лицето. Разбира се, тук визираме конкретно всяка намеса от типа на пилинга... Прочети... 

Item of the day

Baby Llama need no drama...

Виж още
Baby Llama need no drama

Жълт бутон

Джери Халиуел стана мама

Джери Халиуел стана мама

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!