Кейт Мидълтън убийца на животни?

10-01-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: .NET 3
Добави коментар

Модерната херцогиня на Кеймбридж май си изигра лоша шега...

Преди дни по време на обичайното събиране на кралското семейство за църковна служба в Сандригам, половинката на принц Уилям се появи в безупречен стил както винаги.

За кокетен зимен аксесоар Катрин заложи на привличаща погледите сива шапка от естествен косъм на алпака (б.а.: животно подобно на ламата), от която всъщност идва и проблема.


Мнозина сметнаха, че не е редно бъдещата кралица да се разхожда с украшение, което струва близо 400 паунда и за което са били убити животни.

Стилистите на Мидълтън моментално взеха отношение по въпроса и заявиха, че херцогинята си купува неща само от "животни, които са умрели по естествен път".

Дали това наистина е така или всъщност за скъпарската шапка на Катрин са били убити животни не можем да кажем със сигурност! Оставяме краят отворен и последният глас на вас...

Редно ли е Катрин да носи естествени кожи и стилистите й да я оправдават по този начин? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкети

Редно ли е Катрин да носи естествени кожи и стилистите й да я оправдават по този начин?
Да, защо не! Шапката е супер, а стилистите й винаги знаят на какво да заложат!
Не, ужасно е! А извинението на стилистите й е просто безобразно!

Коментари 3

Добави коментар
little miss sunshine (12/01/2017 / 13:22)

Напълно съм съгласна с Вас, Katalina.Освен абсурдния текст, преведен от някъде и отново с грешки, забележете заглавието- Кейт убийца на животни?!Сама ги е застреляла, одрала и захлупила на главата.Прилича доста на материал от жълт вестник.Гръмко и грозно заглавие, нямащо нищо общо с истината, само и само да се прочете напълно безинтересна статия.

Katalina (11/01/2017 / 12:17)

Не знам откъде сте превели тази статия, но е пълен абсурд! Използването на козина от алпака не води до убийство на животното - просто козината се подстригва. Точно както се прави с овцете. Никое животно не е умряло от това. И изобщо не мога да си представя, че някой е опрадвавал Кейт Мидълтън с малоумното обяснение, че "животните са умерели по стествен път". Изобщо, цялата статия изглежда като напълно съчинена.

Katalina (11/01/2017 / 12:15)

Не знам откъде сте превели тази статия, но е пълен абсурд! Използването на козина от алпака не води до убийство на животното - просто козината се подстригва. Точно както се прави с овцете. Никое животно не е умряло от това.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Помощ! Как да се съюзим с времето?

Помощ! Как да се съюзим с времето?

16-02-2017

Въпрос:

При смяна на времето се чувствам отпаднала и уморена. Как вилияят промените в температурите и кое е оръжието, с което да се справя в тази ситуация? 

Отговор:

За да предотвратим дискомфорта от този рязък дисбаланс в градусите, е важно да стимулираме имунната си система, както и да приемаме огромни количества витамин С... Прочети...

Item of the day

Геометрия в бяло...

Виж още
Геометрия в бяло

Жълт бутон

Гери-Никол нафрашка силикон в гърдите!

Гери-Никол нафрашка силикон в гръдите!

Виж още

Win it

This is Her - твоят аромат! 

Виж още
This is Her! - твоят аромат!