Кейт Мидълтън убийца на животни?

Модерната херцогиня на Кеймбридж май си изигра лоша шега...

Модерната херцогиня на Кеймбридж май си изигра лоша шега...

Преди дни по време на обичайното събиране на кралското семейство за църковна служба в Сандригам, половинката на принц Уилям се появи в безупречен стил както винаги.

За кокетен зимен аксесоар Катрин заложи на привличаща погледите сива шапка от естествен косъм на алпака (б.а.: животно подобно на ламата), от която всъщност идва и проблема.


Мнозина сметнаха, че не е редно бъдещата кралица да се разхожда с украшение, което струва близо 400 паунда и за което са били убити животни.

Стилистите на Мидълтън моментално взеха отношение по въпроса и заявиха, че херцогинята си купува неща само от "животни, които са умрели по естествен път".

Дали това наистина е така или всъщност за скъпарската шапка на Катрин са били убити животни не можем да кажем със сигурност! Оставяме краят отворен и последният глас на вас...

Редно ли е Катрин да носи естествени кожи и стилистите й да я оправдават по този начин? Отговорите в анкетата долу>>>


Анкета

Редно ли е Катрин да носи естествени кожи и стилистите й да я оправдават по този начин?

Коментари: 3

L
little miss sunshine (2017/01/12 / 13:22)
Напълно съм съгласна с Вас, Katalina.Освен абсурдния текст, преведен от някъде и отново с грешки, забележете заглавието- Кейт убийца на животни?!Сама ги е застреляла, одрала и захлупила на главата.Прилича доста на материал от жълт вестник.Гръмко и грозно заглавие, нямащо нищо общо с истината, само и само да се прочете напълно безинтересна статия.
K
Katalina (2017/01/11 / 12:17)
Не знам откъде сте превели тази статия, но е пълен абсурд! Използването на козина от алпака не води до убийство на животното - просто козината се подстригва. Точно както се прави с овцете. Никое животно не е умряло от това. И изобщо не мога да си представя, че някой е опрадвавал Кейт Мидълтън с малоумното обяснение, че "животните са умерели по стествен път". Изобщо, цялата статия изглежда като напълно съчинена.
K
Katalina (2017/01/11 / 12:15)
Не знам откъде сте превели тази статия, но е пълен абсурд! Използването на козина от алпака не води до убийство на животното - просто козината се подстригва. Точно както се прави с овцете. Никое животно не е умряло от това.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.