Следва

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 33 com.bar

Какво носи редакцията: Обувки за зимни преспи

Пишем ви този материал от екзотичен плаж на Бора-Бора, пием убийствено капучино, а морските вълни галят крачетата ни...

All About Life преди 7 години

Пишем този материал от екзотичен плаж на Бора-Бора, пием убийствено капучино, а морските вълни галят крачетата ни...и поработваме по малко.

Шегуваме се, разбира се! И ние, точно като вас, трябва да се справяме с гигантските снежни преспи и лошото време. В такива "екзотични" дни, като тази сряда, обаче си имаме верни приятели - зимните ни обувки, без които сме загубени! Част от тях са стилово съобразени с тенденциите и дори аутфитите ни, докато други са напълно неподходящи, но пък животоспасяващи срещу затъване в градските преспи...Представяме ви ги, в пълната им прелест и очарование! Стилни, топли и удобни!

Редакцията ни днес носи това:




Габриела
Кецовете не са най-подходящият избор за почти непроходим сняг, съгласна съм. Но пък в защита на това малко безумие, ще отбележа, че всъщност се пързалят много по-малко на лед отколкото другите ми обувки, пък били те и зимни. Комбинирам ги с чифт симпатични чорапи, сиви скини джинси и потеглям!



Елена
Тези мъжкарски по характер, а и по външен вид обувки са на любим дизайнер от азиатски произход - Yang Li, писали сме за него подробно ТУК! В трудното им обуване, защото се пристягат с връзки отзад, има точно толкова чар, колкото и в трудното им събуване. Дебели, яки, верни и надеждни, те са с не-знам-колко-пласта-гьон-отдолу и изобщо не се лашкат по софийските тротоари, с изключение на пасажите с шахти. Харесвам ги много, нося ги основно през зимата и обещавам, че докато ме слушат, те ща се моето сняг-и-студ-спасение.



Йоанна
Защо тези ботуши ли? Защото имам щастието да имам невероятна сестра, която да се грижи за това да ми е топло на крачета. Освен, че са много яки със своята зимна апрески визия, са и супер топли! 100 % кожа са, което автоматично значи: страхотен изолатор на студа!



Миглена
Ами кубинки с една дума. Черни, кожа, точно каквито ги обичам. Супер класика са, от където и да ги погледнеш и се чудя защо досега не съм носила само кубинки през зимата, а съм се мъчила с боти, токове и други такива.



Цветина
От гигантическата ми колекция с обувки, тези ботуши от естествен велур са, може би, единствените, които не пропускат! И въпреки че имат ток, са много стабилни, защото подметката им е с дебел грайфер. Обожавам ги, защото освен, че са много топли, са и много стилни - нещо, което при зимните обувки редовно е огромна рядкост (поне за мен). А и те си знаят, падне ли сняг е време да се разходят по градските улици!

More All About Life