Следва

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 6

33 оборота с готиното Renault CLIO - 33 любими точки в града. # 33 com.bar

я е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна...

All About Life преди 7 години

Тя е голяма, шумна, предлага ни всичко, но понякога е неудобна и труднодостъпна.
Той е неустоим, чаровен, удобен, изключително приятен за каране, кокетен, тих.

Тя е София. Градът, който обитаваме, обичаме и твърдим, че познаваме. 
Представяме ти я в 33 важни точки в 33 пълни с удоволствие материала в една поредица, разказваща за градските пътешествия на една модна редакция до любимите места в града. 

Той е прекрасният малък и пъргав градски автомобил, елегантен, индивидуален и пленителен, верен другар в разходката ни до най-софийските места в пътешествие, изпълнено с радост от живота, емоция и френско очарование. Пленяващ със своя чувствен червен цвят, той омагьосва и печели от пръв поглед. Защо, как, къде и с кого - в следващите 33 приказни и много софийски разказа.



На първата ни среща Той ни отведе до приказната Фабрика Дъга, после заедно стигнахме до Park Bar, насладихме се на чаша кубински ром в Casa de Cuba, хапнахме ливански специалитети в Библос, играхме табла сред кулинарни изкушения в Tabla, пихме неповторимо кафе в Kafe Mania, бяхме на космическо пътешествие в Космос, радвахме се на истинско суши в The Sushi Bar, отскочихме на шопинг в STEFANEL, опитахме страхотен лимонов чийз кейк в Salted Cafe Sofia, открихме любимото си уиски в бар Caldo, релаксирахме в Mettasense Yoga&Relax, поглезихме се в Darphin For the Love of Beauty, бяхме на лов за подарък в VipShop, бяхме на кулинарна вакханалия в турски ресторант Тюркоаз, плакнахме очи с чантите на PLIK, хапнахме италианска гурме пица в La Bottega al Vicolo, пирувахме в сръбски ресторант Котилото, любувахме се изкусно приготвено суши в градината на Happy Sushi, пазарувахме в Dekora.Fashion, гостувахме на просторния ресторант Петрус, пихме жестоки коктейли в бар French 75, посетихме Американския център за Хиропрактика, работихме за самочувствието си в салон Phiba, бяхме на арт разходка в Червената точка, говорихме си за суши в ресторант Haiku Sushi, изкефихме се на Sterling Club 2, изкарахме страхотно в бар KICK's, а днес сме в: 

Com.bar




Мястото... com.bar на ул. „Сердика" 23 е новото супер свежо попълнение от готини места в центъра на София. Определено можем да го окачествим като място с подчертано собствен почерк, който го отличава от всички останали, но винаги оставя много приятно усещане всеки път, когато прекрачим прага му.


 

Съществува тук от... есента на миналата година и набира скорост много бързо.

Създава го... дизайнер на порцелан, реставратор, въобще човек на изкуството, който успява за скромните пет месеца да съгради този „музей на комунизма" с предмети, които събира още от малък до ден днешен.

Екипът... е малък, но сплотен, сливащ се с очарованието на бара.

Хората, които често го посещават... са всякакви, но идеята на бара е именно да събира на едно място много различни хора.

Атмосферата, която пленява... е такава – тук всеки може да остави своя белег, за да започне своето пътешествие в хода на времето. Освен че кореспондират напълно със стила на заведението, мебелите са изключително функционални, помислено е за всеки един детайл и мястото му в цялостната картина.

Какво да не пропуснем да опитаме... горещо препоръчани тук са ракиите.

И още 3 причини да го обичаме... униформите, с които можем да се дегизираме и да се върнем епохи назад, страхотното меню под формата на дипломи от едно време и историята на обърнатия портрет на входа на бара.

More All About Life