Следва

Да ПРЕТЕГЛИМ проблема: Разговор за свръхтеглото с доц. Светослав Ханджиев

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 6

Шестицата се смята за най-хармонично от всички едноцифрени числа...

Astro преди 7 години

Откакто пукнахме шампанското на Нова Година сме наясно, че новата година идва с нова ВИБРАЦИЯ и нова ЕНЕРГИЯ! Каквото и да е било вашето лично число през 2016 г., то се променя от 1 януари 2017 г. А това е едно от най-важните числа във вашата лична нумерология.

Всяко едно от числата от 1 до 9 носи различна енергия и специално значение. Според своето лично число,  може да разгадаете с висока доза достоверност какво е подготвила 2017 г. за вас.

Предстоящата 2017 година отговаря на цифрата 1 (2+0+1+7=1+0=1). Малко по-долу обясняваме как да изчислите и персоналното си число за годината.

Общото число за годината - 1, представлява началото на един свеж, нов 9-годишен цикъл на нови познания, креативност и растеж. Годината с цифра 1 е времето, когато трябва да засадим семената на своите намерения за предстоящия цикъл – да определим своите най-съществени желания, мечти и възгледи за всяка една област от нашия живот – взаимоотношения, здраве, финанси, кариера, духовно израстване и т.н.

Основите и намеренията, които поставяме през предстоящата година (за предпочитане в нейното начало), формират поле от възможности и перспективи и настройват потока на енергията в живота ни през предстоящия 9-годишен цикъл.

Числото 1 обещава големи промени, повишена енергия в световен мащаб и нова насока за много от нас. През 2017 г. предстоят технически пробив и големи икономически и политически промени. Докато тези промени се случат, най-значителната трансформация е безпрецедентното покачване на глобалната осведоменост относно идеалистичните и духовни въпроси.

Иначе, по-важното е, че нашето лично число за тази година се пресмята чрез добавяне на цифрата 1 към датата и месеца на раждане. Например, ако сте родени на 27 юни, добавете 2+7+6+1=16; 1+6=7 и така пресмятате, докато достигнете до едноцифрено число. В този случай вашето лично число за 2017 г. е 7.

От днес, в 9 поредни работни дни, ще проследим всички знакови числа в тази сакрална поредица и всеки от нас ще може да прецени какво да очаква в живота си през идните 12 месеца. Силата на числата е голяма, да се вслушаме в нея е полезно.  

Продължаваме с числото 6!

Шестицата се смята за най-хармоничното от всички едноцифрени числа, но не липсват разочарования и недостатъци. Най-силно въздействие 6-та постига чрез своята любяща и грижовна натура. Най-правилното определение за 6-та е майчинското число – те са жертвоготовни, грижовни и закрилящи. Нито едно семейство или общност не е в състояние да функционира без силата на 6-та, която да ги обединява и закриля.

Има моменти, когато 6-та прекалено много се меси в живота на хората, за които я е грижа, че дори е вероятно да бъде сметната за прекалено досадна. Друг път приема жертвоготовната си природа твърде на сериозно и позволява да се възползват от нея. Въпреки това тя е истински ценена и обожавана в замяна. Точно поради тази причина е смятана за най-хармонична от всички едноцифрени числа. Един от най-силните импулси на 6-та е да създава среда на мир и хармония. В допълнение към това тя обожава да учи и да напътства другите – особено по-младите, по-възрастните и по-нещастните.

Шестицата е отзивчива и нейното чувство за справедливост е много добре развито. Когато усети несправедливост, ще пожертва цялото си време и ще положи неимоверни усилия, за да изглади нещата. Винаги ласкае онеправданите и никога не би наранила съзнателно някого. Притежава силно чувство за отговорност и винаги върши съвестно своята част от задълженията.

Може и да е взискателна, но умее да стои на заден план, когато това е необходимо -работеща и грижовна, без да очаква нещо в замяна.

През тази година е възможно да осъзнаете, че няма друго място като дома. И че домът е там, където е сърцето ви. Вибрациите на тази година са тясно свързани с домакинската работа и домашния уют. Обновете и декорирайте своя дом, създайте си топлина, удобства и уют, но не забравяйте и за външния свят. Гарантирано ще получите любов и отзивчивост само и единствено ако и вие давате.

Здравето също е на ваша страна през 2017 г. Ако досега сте неглижирали физическото си състояние или диетата си, сега е моментът да влезете във форма! В действителност, през тази година ще трябва да се научите как да обичате себе си и да поставяте себе си на първо място. Полезно е да си изградите нов тренировъчен режим или опитайте нова диета, която съответства на вашата същност. Може да се наложи да си поставите някакви граници в името на здравето и да се научите да казвате 'НЕ' на нещата, които ви изцеждат енергийно. Необходимо е да си набавяте достатъчно сън и да се фокусирате върху запазване на своята енергия.

Сега повече отвсякога ще сте заобиколени от хора. Но независимо какви са причините, личната година в числото 6 ще ви накара да разговаряте повече с тези хора. Предстои ви осезаема промяна в социалните взаимодействия, но числото 6 ще повлияе и ще внесе промени и в други аспекти от живота ви.

През 2017 г. процъфтяват връзките, които са близо до сърцето ви – отдавате се изцяло на съществуващата си връзка или приключвате невървяща, изчерпала се връзка, за да отворите вратата за нови възможности.

Изпитвате нужда и желание да прекарвате много повече време със семейството и приятелите, а опрощението може да се окаже голям урок през 2017 г.

Годината е благоприятна за годеж, за сключване на брак или за създаване на семейство, както и за даряване на нов живот. А голяма част от приятелствата, които заформите през предстоящата година, ще са доживотни! Възможно е да създадете собствен дом или семеен бизнес.

Ключови думи: Любов; Семейство; Дом; Сърце

Останалите числа от нумерологичната прогноза за 2017 може да видите тук: Числото 1Числото 2Числото 3;Числото 4 и Числото 5

More Astro