Следва

И мъжете Я разбират: Моден експеримент Vol.2: ТЕ за нашите "находки"

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 7

Символиката на всяко едно число е различна и когато вашето лично число за 2017 г. е 7, това означава, че ще имате превъзходна година...

Astro преди 7 години

 

Откакто пукнахме шампанското на Нова Година сме наясно, че новата година идва с нова ВИБРАЦИЯ и нова ЕНЕРГИЯ! Каквото и да е било вашето лично число през 2016 г., то се променя от 1 януари 2017 г. А това е едно от най-важните числа във вашата лична нумерология.

Всяко едно от числата от 1 до 9 носи различна енергия и специално значение. Според своето лично число,  може да разгадаете с висока доза достоверност какво е подготвила 2017 г. за вас.

Предстоящата 2017 година отговаря на цифрата 1 (2+0+1+7=1+0=1). Малко по-долу обясняваме как да изчислите и персоналното си число за годината.

Общото число за годината - 1, представлява началото на един свеж, нов 9-годишен цикъл на нови познания, креативност и растеж. Годината с цифра 1 е времето, когато трябва да засадим семената на своите намерения за предстоящия цикъл – да определим своите най-съществени желания, мечти и възгледи за всяка една област от нашия живот – взаимоотношения, здраве, финанси, кариера, духовно израстване и т.н.

Основите и намеренията, които поставяме през предстоящата година (за предпочитане в нейното начало), формират поле от възможности и перспективи и настройват потока на енергията в живота ни през предстоящия 9-годишен цикъл.

Числото 1 обещава големи промени, повишена енергия в световен мащаб и нова насока за много от нас. През 2017 г. предстоят технически пробив и големи икономически и политически промени. Докато тези промени се случат, най-значителната трансформация е безпрецедентното покачване на глобалната осведоменост относно идеалистичните и духовни въпроси.

Иначе, по-важното е, че нашето лично число за тази година се пресмята чрез добавяне на цифрата 1 към датата и месеца на раждане. Например, ако сте родени на 27 юни, добавете 2+7+6+1=16; 1+6=7 и така пресмятате, докато достигнете до едноцифрено число. В този случай вашето лично число за 2017 г. е 7.

От днес, в 9 поредни работни дни, ще проследим всички знакови числа в тази сакрална поредица и всеки от нас ще може да прецени какво да очаква в живота си през идните 12 месеца. Силата на числата е голяма, да се вслушаме в нея е полезно.  

 

Продължаваме с числото 7!

Символиката на всяко едно число е различна и когато вашето лично число за 2017 г. е 7, това означава, че ще имате превъзходна година. Може напълно да забравите за лишенията, пред които сте били изправени през предходните години и да очаквате с нетърпение чудесния период, който ви предстои. Ако през последните няколко години сте имали повече тревоги и трудни моменти, то през тази година нещата се променят към по-добро и животът ви ще бъде великолепен.

Предстоят множество промени в живота ви. Може да сключите брак, да намерите нова работа, да си купите нова къща или да поемете нови отговорности в живота си. Сега е моментът да поемете контрола над живота си по начина, който смятате за най-удачен.

Годината вещае и духовно израстване. Може също да разширите социалния си кръг или да развиете връзки с нови хора. А що се отнася до кариерата ви, тези връзки може да окажат благоприятно въздействие.

Числото 7 ви мотивира да се концентрирате върху себе си и да обърнете внимание на своето личностно развитие. Обърнете повече внимание на своите лични изисквания. Възползвайте се на max от предстоящата година и от прекрасните неща, които предлага тя. Използвайте различни методи за своето развитие. Това ви помага да разширите своите перспективи и да развиете изключителни качества. Изобщо годината ви съдейства да станете по-добър човек по много и различни начини.

Един от начините да подобрите своите индивидуални качества, е да се постараете да сте по-систематизирани през новата година. Планирането е неделима част от числото 7 и ще ви помогне да израстете неимоверно много. Другото, което може да подобрите в живота си, е да се сдобиете с нови знания и умения. Предоставя ви се повече свободно време и може да го използвате, за да се самоусъвършенствате.

Това, че притежавате свободата да правите нещата, които ви харесват, не означава, че трябва да пропускате възможностите да се учите и да откривате нови неща. Сега може би е време да прекарате повече време със себе си, да пътувате повече до далечни места или да се запишете на нов обучителен курс.

Вашата лична година се обуславя от силата на познанието и мъдростта. Това е времето, когато трябва да си почивате и да се погрижите за своето здраве, както и да задълбочите своите познания. Годината е благоприятна за адекватна преценка на силите и възможностите, които притежавате, както и за продължаване на своето самоусъвършенстване.

През тази година получавате възможността да въздействате върху своето душевно самоосъзнаване. Какво е вашето място на планетата Земя? С какво допринасяте за света? Важно е през тази година да си изясните някои истини и да потърсите отговорите на някои важни въпроси. Оформете мечтите си не само според своите най-висши цели, но и за благото на всички останали.

Ключови думи: Мистичност; Интровертност; Усъвършенстване; Самоосъзнаване.

Останалите числа от нумерологичната прогноза за 2017 може да видите тук: Числото 1Числото 2Числото 3;Числото 4; Числото 5 и Числото 6

More Astro