Следва

Народният театър става ДОМ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН АУКЦИОН С КАРТИНИ ЗА ХИТРИНО

СПЕНС с бомбастично завръщане в SOFIA LIVE CLUB през февруари

След успешния концерт в края на 2015-та година и след последния си видео сингъл Ф. А. V. R, рапърът СПЕНС се завръща на добре познатата сцена в SOFIA LIVE CLUB...

Music преди 7 години

След успешния концерт в края на 2015-та година и след последния си видео сингъл Ф. А. V. R, рапърът СПЕНС се завръща на добре познатата сцена в SOFIA LIVE CLUB, за да даде старт на новата година с гръм и трясък.
На 4-ти февруари певецът ще избухне на най-добрата лайв сцена съпроводен от своя бенд и DJ Chukee, неизменна част от неговите лайв концерти!

Събитието ще даде старт на поредица от яки събития през 2017-та, на които рапърът ще покаже на какво е способен, радвайки с музика и дръзки рими своите фенове. Заедно с музикантите, Спеснята подготвя специална програма за концерта в клуба, в която ще изпее едни от най-популярните си песни "Писна ми", "Началото", "Направи ме щастлив", "Ти гониш", "За мен", "А вие спахте ли добре?", "7 без 10", "Шопска салата made in China" и много други. Хитът “Фак Америка, Viva Russia”, който предизвика стотици коментари и „разлая кучетата“ в публичното пространство, също ще звучи на най-добрата лайв сцена. Парчето определено имаше за цел да провокира, но и да представи позицията на рап изпълнителя, който винаги без заобиколки е изразявал своето мнение облечено в рими и рап ритми.

Билети за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM. Цената на място ще е 15 лева.

More Music