Следва

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 8

И мъжете Я разбират: Моден експеримент Vol.2: ТЕ за нашите "находки"

Обещахме ви, освен да разкрием на коя от нас са елементите главни герои в "Моден експеримент: Из дебрите на гардероба"...

All About Life преди 7 години

Обещахме ви, освен да разкрием на коя от нас са елементите - главни герои в "Моден експеримент: Из дебрите на гардероба" от вчера /подробно припомняме материала ТУК!/, да се допитаме и до мъжко мнение. Защото, както вече стана ясно, ТЕ виждат нещата по друга начин, що се касае до всичко, но и до модата в частност, при това категорично!

Тежката дума да коментира "находките" се падна на Филип.



24-годишен младеж, който владее тайната на струните на китарата, а за наша изненада и тези на фешън тенденциите. Запазваме оригиналния изказ на Филип, без дори да сме го редактирали, защото, вижте сами, е НЕОЧАКВАНО, но право в целта.

Докато вие четете, ние ще си пишем бележи, защото се оказва че: А) мъжете никак не си падат по чантите тип торби, колкото и да са модерните те!, B) върл враг са на леопрадовия принт и C) май грам не се кефят на kitten heel-a...

Находките на Габи:

Менението на Филип:
Голямо колие: Колиетата са аксесоар, който определено ми харесва, но не колкото тези за коса, но пък всичко в украшенията и аксесоарите е толкова субективно, че никога не знаеш какво ще изпъкне и ще те отличи до някаква степен от останалите - дори да е нещо толкова малко.

Леопардово палто: Това палто с абсолютно нищо не ме впечатлява. Даже ме отблъсква до известна степен. Нещо, което селска пръчка би носила според мен. Отново не!

Боти с kitten heel: Не. Нямам какво повече да кажа!!!
 

Находките на Цвети:

Мнението на Филип:
Обувки с цветен принт: Обувки на токчета - да! Но, нека е само за определени вечери. Обаче, точно тази разцветка някак си, трудно ми е да си я представя да стои добре. Но защо пък не?

Чанта тип торба: Чантите тип торби никога не да ми харесвали. Прекалено прекалено кежуал е за мен, с нищо не ме впечатляват иии... как да не носиш хляб и разни други покупки вътре? Не ги възприемам като моден аксесоар. Определено.

Червило: Одобрявам. Червилата винаги са ми харесвали, особено ако са в точното количество и са точният цвят за носителя им. А и това все пак е Шанел...


Находките на Меги:

Мнението на Филип:
Кюлоти: Вертикалното райе, пък да ви кажа, наистина е смело, но изглежда просто супер, особено, ако стои добре. Райето е нещо, което винаги изпъква според мен. Ще хване моето око със сигурност, особено, ако говорим за поли и панталони. А и ретро стилът е на мода!

Сребърен топ: Доста шик, харесвам металически елементи, това също ми допада, най-вече ако е комбинирано подходящо. Определено е дреха, която привлича вниманието. Според мен по-добре ще изглежда в комбинация със стрийт стил на обличане - скини джийнс, кецове. И определено това ще е акцентът в целия аутфит, защото просто изпъква.

Рокля с пайети: Тук вече нещата тръгват надолу... прекалено осемдесетарско, ама от българското осемдесетарско. Поне това е моята асоциация. Би ми хванало окото, но не в добрия смисъл, дори пайетите да са на мода. Трябва доста да се постарае жената, която носи тази рокля(?), за да успее да изглежда добре през моя поглед.
 

Находките на Йони:

Мнението на Филип:
Космата чанта: Не разбирам много от чанти, но тази точно не ми харесва. Мисля, че е доста неудобно да носиш подобна чанта навсякъде - не за друго, заради косматостта й.

Сребърен пуловер: Нещо стандартно, ако е добре комбинирано според мен ще изглежда добре.

Украшение за коса: Украшения за коса - отново да! Но точно това е прекалено fairy, и приказно, затова съм по-скоро не!

Фешън сме и с Baileys


P.S.: А помните ли, когато изправихме очи в очи мъжете с обувките ни? Ако не, можете да се посмеете ТУК!

 
 

#menvsshoes #shoes #whathethinksaboutyourshoes #editorial #funny

Видеоклип, публикуван от @viewsofia на

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.