Следва

Питахме мъжете: За редовното хранене и...

Спечели двоен билет за филма на "На парчета"

Спечели двоен билет за филма на "На парчета"...

All About Life преди 7 години

Човешкият ум е мистерия, необятна Вселена, Космос.  М. Найт Шаямалан („Шесто чувство“, „Неуязвимият“, „Следите“) се завръща с „На парчета“, оригинален трилър, който се гмурка в мистерията на човешкия ум.

Науката отдавна изследва психическото състояние на хората с разстройство на личността, като някои вярват, че част от тях могат да проявяват различни физически атрибути за всяка отделна личност, когнитивна и психологическа призма в рамките на един-единствен човек.  

 

Кевин (Джеймс Макавой) вече е показал своите 23 отделни личности пред доверения си психиатър д-р Флечър (Бети Бъкли), но още една е напът да излезе на бял свят и да се възцари над всички останали. След като отвлича три тинейджърки, сред които своенравната и наблюдателна Кейси (Аня Тейлър-Джой, „Вещицата“), в Кевин се разгаря битка за оцеляване между всички, които живеят в него.

Актьорски състав е повече от добър:  Джеймс Макавой, Ана тейлър-Джой, Бети Бъкли, Джесика Сила, Хейли Лу Ричардсън

Премиерата за българия е на 20 януари.

Звучи вълниващо, нали? Затова споделяме с вас три двойни покани за този филм, който и ние самите нямаме търпение да видим. Изгледайте трейлъра от видеото и отговорете на следния въпрос:

„На колко години е Хедуиг – една от личностите, заключени в тялото на Кевин?"

Очакваме до 20 януари отговорите на познатия мейл: [email protected]




 

More All About Life