Следва

Test Drive: Дълготрайното вълшебство на Artistry

Продукт VS. Продукт: Длани, меки като кадифе

Няма нищо по-секси и красиво от момиче с нежна и красива кожа...

Body преди 7 години

Няма нищо по-секси и красиво от момиче с нежна и красива кожа. Освен може би такова с красива кадифена грива, тоест коса. Но тъй като тръгнахме с кожата, да продължим.

Предвид минусовите температури отвън, освен, че сме сложили ръкавици на ръцете си е хубаво да помислим какво още можем да направим за да станат дланите ни неустоими не само в очите на мъжете, а и в нашите собствени. Кремовете за ръце трябва да станат част от дамската ни чанта и да не излизат оттам, освен в случаите, когато ги нанасяме. Като едни истински колекционери на женска красота, имаме поне пет крема на нощното шкафче. Взимаме напосоки два различни и решаваме да експериментираме. Каква е текстурата, лесно ли попива и в крайна сметка какъв е резултатът.

Ето и какво излезе от нашия експеримент (продукт срещу продукт) - сравняваме Douglas и неговата серия Home Spa с SNB Professional и тяхната зимна грижа. 

SNB Professional 



Линията "Зимна грижа" на SNB Professional е създадена специално за минусовите температури навън и предлага професионална грижа за нашата кожа. Флакончето е удобно. Няма как да се случи да стиснем и мигновено на ръката ни да се появи количеството необходимо за целия ден, наведнъж. Формулата с екстракт от рукола е нежна към кожата и има регенериращо действие. А ароматът на лайм носи лек прилив на енергия и свежест. Предпочитам да го използвам обаче предимно вечер, преди лягане,понеже има малко по-плътна текстура, а аз не съм от хората, които си оставят време кремът да попие в кожата хубаво, преди да са го избърсали в дрехите.

Douglas Home SPA



Тази малка опаковка крие в себе си джунглите на Амазонка с аромат на акаи бери и масло от маракуя. Леко и бързо се абсорбира и пази добре. Няма парабени и те дразни раздразнената вече от студа кожа. Нанасям го през деня и не мисля повече какви ще са на допир ръцете ми при запознанство и здрависване. Освен това е толкова малък, че мога да го побера и в джоба си, ако се налага. 


 

More Body