Следва

Лейди Гага няма да е Донатела Версаче

11 световни plus size блогърки, които можете да следите

Никак не се изненадваме, че редиците на plus size стайл блогърките се множат неимоверно, особено след като онлайн магазините все повече предлагат модни артикули за по-пищни дами...

Други преди 7 години

Никак не се изненадваме, че редиците на plus size стайл блогърките се множат неимоверно, особено след като онлайн магазините все повече предлагат модни артикули за по-пищни дами, а блогърството става все по-популярно с всеки изминал ден.

Чрез своите fashion блогове, plus size моделите споделят своите модни съвети и шопинг идеи със себеподобни.

По-долу ви запознаваме лаконично с всяка една от 11-те ТОП plus size блогърки, а горе в галерията>> са част от най-атрактивните и запомнящи се визии на модните ентусиастки.

1. ChloEllio

Chloe е шотландка, която живее в Дорсет и поддържа личен fashion, beauty и lifestyle блог.

Нейният стил трудно би могъл да бъде определен… Може да се каже със сигурност, че Chloe притежава подходящо облекло за всеки един случай и визиите ѝ изглеждат достатъчно удобни и сравнително умерени, имайки предвид наднорменото тегло.

chloeincurve.com

2. Curves Become Her

Aarti е plus size fashion блогър от смесен сингапурско-индийски произход.

Aarti очевидно осъзнава вредата от свръхтеглото, тъй като засяга открито темата за хранителните разстройства, душевното здраве и подобни обезпокоителни теми.

Откроява се с това, че съветва своите последователи да излязат от зоната си на комфорт.

curvesbecomeher.wordpress.com

3. Danielle Vanier 

Ако трябва с една дума да се опише стила на Danielle, то това би бил „смел” – ярки цветове, графичен принт, кръпки, металически елементи. Дори когато е облечена в по-монохромни цветове, британската блогърка се откроява.

daniellevanier.co.uk

4. Flight of the Fat Girl

Cynthia е канадска блогърка, която определено рискува и взима доста смели решения относно външния си вид. Не се притеснява да носи дрехи, които някои смятат дори за непристойни. Но на нея определено не ѝ пука!

flightofthefatgirl.com

5. From the corners of the Curve 

Callie е момиче от Уелс, което обича да споделя своите fashion храна, пътувания и lifestyle приключения в своя личен блог. Стилът и е по-неутрален и предимно в тъмната гама.

fromthecornersofthecurve.com

6. Just Me, Leah 

Leah е поредната блогърка, ситуирана във Великобритания. Аутфитите, които споделя в своя fashion блог са забавни, но определено залага на по-тъмната гама.

xloveleahx.co.uk

7. Latest Wrinkle

Канадската блогърка Amanda залага много и на своя профил в Instagram. Това момиче определено притежава чувство за стил, въпреки oversize размера си. Държи на приятните материи, детайлите, правилните аксесоари и се справя отлично с комбинациите.

latest-wrinkle.com

8. Margot Meanie

Канадската блогърка Margot е и автор на популярното Instagram предизвикателство #rebelliousselflove, което призовава пълните хора да излязат от зоната си на комфорт и да покажат самоприемане и себеуважение.

margotmeanie.com

9. Monochrome & Simone

Nina е позитивен fashion блогър от Нова Зеландия. Стилът й е изтънчен, но игрив. Тя сравнително отскоро поддържа своя блог, но не пропуска да обновява редовно постовете си във Facebook и Instagram.

monochromeandsimone.wordpress.com

10. Nataliemeansnice 

Texan gal Natalie не се страхува да носи къси рокли, изрязани потничета, поли тип молив, раета. Тя проявява истинска дързост, що се отнася до стила… Но нищо не говори по-добре от снимките (няколко от тях са горе в галерията>>).

nataliemeansnice.tumblr.com

instagram.com/nataliemeansnice

11. Wait Until The Sunset 

Liv е австралийска plus size блогърка, а стилът, който предпочита, е ежедневен. Но не пропуска да добави към своята визия и някои catchy ефекти, като смели принтове и ярки цветове.

waituntilthesunset.com

More Други