Следва

Петъчен БЛИЦ: Щурата Тория

Питахме мъжете: За редовното хранене и...

Вероятно сте отгатнали, че зад View Sofia стои изцяло женска редакция!...

All About Life преди 7 години

Вероятно сте отгатнали, че зад View Sofia стои изцяло женска редакция! Не, не ни разбирайте погрешно - мъжко внимание не ни липсва, но решихме, че е редно малко по малко все повече мъже да взимат участие в материалите и проектите ни.

"Питахме мъжете" е нова рубрика, в която двама известни представители на силния пол ще отговарят на нашите откачени хрумки - кога модни, кога вдъхновени от viral теми.

За старт хванахме натясно рапъра Спенс и писателя Васил Панайотов. Не крием, че и двамата са ни любимци - първият, заради безбожно яките му и откровени рими, а вторият, защото е пределно наясно, че може да борави с езика по един специфичен начин, все едно ходи по тънък лед.

Въпросът: Какво, освен да се храним редовно, би пожелал на нашата дамска редакция през 2017-та?

Отговорите:


Спенс: Пожелавам на вашата женска редакция освен да се храните редовно...  да се храните редовно с неща, които не са физическа храна като...любов, духовна храна и да не забравяме секса, все пак! Една жена, ако не е сексуално задоволена, не може да пише качествени статии.

Васил: Когато принуждаваш егоцентрик да ти пожелае нещо, получаваш роля в това, което сам си желае той. И понеже аз очаквам от жените само едно, единственото, което ще ви пожелая, е любов. Повече любов, значи повече слепота, а повече слепота, значи повече шансове. И нямам предвид шансове аз да се влюбя във вас, нали. Храна не ви пожелавам. Храната пречи на любовта, прави я тежка и тромава. И стандартна. Поради някои биологични процеси... Освен това, моето приятно прекарване във вашето хранене се изчерпва само с една сцена от един филм, останалото е банална романтика на свещи, празни приказки и плащане на сметката след това. Наречи ме циник, но пред „Девет седмици и половина“ предпочитам „Двама мъже и половина“. Затова ви желая и алкохол. Но само по две питиета. Две ваши питиета ме доближават до целта, третото ме отдалечава, защото целта ми все пак не е да повръщате. Това е от мен (за мен). Любов и пиене. Храната ви я оставям за после. Когато си тръгна. Да запълните празнината пред телевизора.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.