Следва

Големите любовни истории: Робер и Соня Делоне

Тайните на НУМЕРОЛОГИЯТА и какво ни чака, ако личната ни година е 9

Девятката е могъщо число! Тя съдържа в себе си вибрацията на края... Краят на един цикъл...

Astro преди 7 години

Откакто пукнахме шампанското на Нова Година сме наясно, че новата година идва с нова ВИБРАЦИЯ и нова ЕНЕРГИЯ! Каквото и да е било вашето лично число през 2016 г., то се променя от 1 януари 2017 г. А това е едно от най-важните числа във вашата лична нумерология.

Всяко едно от числата от 1 до 9 носи различна енергия и специално значение. Според своето лично число,  може да разгадаете с висока доза достоверност какво е подготвила 2017 г. за вас.

Предстоящата 2017 година отговаря на цифрата 1 (2+0+1+7=1+0=1). Малко по-долу обясняваме как да изчислите и персоналното си число за годината.

Общото число за годината - 1, представлява началото на един свеж, нов 9-годишен цикъл на нови познания, креативност и растеж. Годината с цифра 1 е времето, когато трябва да засадим семената на своите намерения за предстоящия цикъл – да определим своите най-съществени желания, мечти и възгледи за всяка една област от нашия живот – взаимоотношения, здраве, финанси, кариера, духовно израстване и т.н.

Основите и намеренията, които поставяме през предстоящата година (за предпочитане в нейното начало), формират поле от възможности и перспективи и настройват потока на енергията в живота ни през предстоящия 9-годишен цикъл.

Числото 1 обещава големи промени, повишена енергия в световен мащаб и нова насока за много от нас. През 2017 г. предстоят технически пробив и големи икономически и политически промени. Докато тези промени се случат, най-значителната трансформация е безпрецедентното покачване на глобалната осведоменост относно идеалистичните и духовни въпроси.

Иначе, по-важното е, че нашето лично число за тази година се пресмята чрез добавяне на цифрата 1 към датата и месеца на раждане. Например, ако сте родени на 27 юни, добавете 2+7+6+1=16; 1+6=7 и така пресмятате, докато достигнете до едноцифрено число. В този случай вашето лично число за 2017 г. е 7.

От днес, в 9 поредни работни дни, ще проследим всички знакови числа в тази сакрална поредица и всеки от нас ще може да прецени какво да очаква в живота си през идните 12 месеца. Силата на числата е голяма, да се вслушаме в нея е полезно.  

И последно е числото 9!

Личната година в числото 9 е последната от 9-годишния цикъл – година на завършек, краят на един период. Поради тази причина сега определено не е подходящ момент да започнете нов бизнес или нова връзка.

Преценете кои са най-големите ви успехи и падения през последните години. Сега е времето да се отървете от хора и вещи от миналото, които ви дърпат назад и възпрепятстват развитието ви. Да се освободите от този товар може и да не е толкова лесно, колкото си мислите, но след време ще осъзнаете, че е било необходимо. Направете прочистване и в дома – ще усетите как голям товар пада от плещите ви.

Излезте навън и се свържете с природата – това ще ви успокои и ще ви подготви за следващия 9-годишен цикъл. Опитайте се да бъдете и малко по-състрадателни, любящи и щедри – ще бъдете възнаградени за това!

Девятката е могъщо число! Тя съдържа в себе си вибрацията на края... Краят на един цикъл. Може и да сте усетили наченки на тази енергия още през 2016 година, но сега имате възможността да я пренесете на по-дълбоко ниво. Предоставят ви се и възможности за ново начало, но като цяло през тази година трябва да се отървете от старото, за да направите място за новото.

Бъдете безпристрастни и обективни и това ще ви помогне да осъзнаете от какво трябва да се освободите и какво трябва да остане в живота ви, за да достигнете пълния си потенциал.

Усещате и необходимостта да пътувате през 2017 година или да преоткриете себе си на по-дълбоко ниво чрез четене, учене или посещаване на някакъв вид учебни занятия или курс.

Предстои ви силна година. Сега постигате резултати след упорития труд, който сте положили през последните години. Но събитията през 2017 година зависят до голяма степен от усилията, които сте положили през предходните години. Ако не сте доволни от постиженията си, то тогава трябва да изработите стратегии, с които да поправите грешките и пропуските.

Ако предходните 8 години са били успешни, то сега е моментът да споделите опита си с хората и с това да им помогнете да постигнат успех или да разделите материалните си печалби с тях. Вие сами определяте съдбата си и притежавате силата да наставлявате своето лично нумерологично число, за да ви е в максимална полза.

Предходните години определено не са били скучни за вас и вие сте им се наслаждавали. Но през 2017 година имате нужда да допринесете за благото на обществото. Сдобили сте се с всичкото това изобилие в живота си именно благодарение на обществото през предходните години. И сега е най-подходящият момент да разпределите благосъстоянието си.

Числото 9 е силно значимо от нумерологична гледна точка. Когато сте в лично число 9, то ще въздейства на живота ви по доста добър начин. Ако погледнете назад и помислите за периода, в който личното ви нумерологично число е било 8 (през 2016 г.), тогава животът ви е преминал като бриз и сте постигнали голямо развитие в живота си. Личната ви година в числото 7 също е била доста приятна. Но през настоящата година може да очаквате много повече промени в живота си в сравнение с предходните години.

2017г. ви осигурява необятни перспективи и различни възможности, но вие решавате по кой път да поемете.

Ключови думи: Завършек; Служба, Край на един цикъл;

Това е последното число от нашата поредица. Останалите числа от нумерологичната прогноза за 2017 може да видите тук: Числото 1Числото 2Числото 3;Числото 4; Числото 5; Числото 6; Числото 7 и Числото 8

More Astro