Следва

Седмицата в СТЪПКИ: Къде, какво и защо от 16 до 22 януари

ART Фокус – Advertising Artists и трима български художници представят „Номад“

Платформата за съвременни артисти Advertising Artists застава зад проекта на Аменун Женева, включвайки още двама творци...

Viva 4 U преди 7 години

Платформата за съвременни артисти Advertising Artists застава зад проекта на Аменун Женева, включвайки още двама творци. Това са Андон Георгиев – Andonasty и Рая Кърпачева. Тяхната пресечна точка – „Номад“ обединява творчеството им в живописта, текстилната графика и модата. Очаква се ревю по време на откриването – освен картини гостите ще станат свидетели на ревю-пърформънс сред картини, под ритъма на специална селектирана музика от DJ.



Ето как отпределят идеята самите автори:

За изложбата Аменун споделя: “Започнах да изучавам всички трепети, които пътят ми поднася, поставяйки ги на платно.“ Колекцията НОМАД за Рая, според собствените й думи, е: “Вдъхновена от идеята за свободата на движение и съответната доза комфорт, нужна за това.“ За Андонасти “номадство“ е: “Естествено продължение на изкуството, което обичам да правя. Това е моето ходещо изкуство.“

Advertising Artists е общност от визуални артисти, които търсят нов език с марките - модерните артефакти на цивилизацията ни. След успешния експериментален проект в партньорство с Audi за представяне на новия модел Q2, #untaggablexhibition – неопределимата изложба, в който участваха 25 млади творци, през август Аdvertising Artists представи и изложба на 12 съвременни илюстратори в рамките на проекта August Illustrated. Вярваме, че чрез спонтанната интерпретация, чрез провокацията и любопитството, преживяването с даден бранд може да намери изцяло нов смисъл и качество в по-широк културен контекст. Ние предоставяме място за интерпретация, провокация и експеримент.



Откривaне - 17 януари /понеделник/, от 19:00 часа, Във ВИВАКОМ АРТ ХОЛ, ул.„Ген. Йосиф В.Гурко“ 4

Най–висока средна скорост за сваляне (download) за 4G мрежа от януари до септември 2017 г. и Speedtest награда за мобилна мрежа за първите шест месеца на 2017 г. Резултатите се основават на анализ, проведен от Ооkla чрез Speedtest. За повече информация: www.vivacom.bg.

More Viva 4 U