Следва

Уикенд в Instagram: 15 кадъра уличен стил от Adam Katz

Battibaleno: Печелим стил със стил!

Стилът не се купува, но може да се спечели!...

All About Life преди 7 години

От месеци се каниш да инвестираш в жестока копринена риза? Или в перфектно скроената пола, подходяща за хаоса и леко завистливите погледи на останалите в офиса? А защо не и в цветно палто, толкова елегантно, толкова твое...

Е, сега е моментът, защото от изящната Battibaleno, фирма с прекрасни класически дизайни и акент въру добрата тъкан и още по-добър силует, ни дават възможността да спечелим СТИЛ. Със стил!

1 x 100 = 500 е catchy анонсът, който погъделичка фешън дивите в нас и ни накара да се включим в модна томбола.

Оказва се, че всеки закупил артикул от магазина на ул. Денкоглу 42 на стойност 100 лева или по-голяма сума, може да запише имената си и да чака да спечели фешън награда с парична стойност.

Късметлиите, "откраднали" си жестоките дизайни на Battibaleno ще се радва на ваучер на стойност 500 лева за новата колекция ПРОЛЕТ 2017 или ваучер на стойност 200 лева за прекрасни придобивки от същата тази колекция ПРОЛЕТ 2017, която ви показахме с удоволствие преди дни.

Срокът за участие в стилната игра е от 16 януари до 16 февруари, а печелившите ще бъдат изтеглени в магазина на марката на ул. Денкоглу 42 на 17 Февруари в 18:30!

Страхотното е, че всеки един от поканените получава на място талон за 10% отстъпка като утешителна награда.

Ние вече сме на път към магазина на Battibaleno и нищо не може да ни спре, защото си мечтаем за готиния трапец на роклята долу от много, много време. А вие, тръгнахте ли?



Приятен старт на една стилна година!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 16 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.