Следва

Григор Димитров и Цветана Пиронкова стартират участието си в Australian Open пряко по Евроспорт 1 и Евроспорт 2

ЩУРО парти-изненада е подаръкът на Орландо Блум за 40-тия му РД

Наскоро актьорът отпразнува 40-тия си рожден ден и получи за подарък супер лудо парти не от кой да е, а от собствената си приятелка...

People of art преди 7 години

Наскоро британският актьор отпразнува 40-тия си рожден ден и получи за подарък супер-лудо парти-изненада не от кой да е, а от собствената си приятелка – певицата Кейти Пери.

Щурото парти се състоя в Палм Спрингс, Калифорния. И въпреки че е на хиляди километри разстояние, ние всички станахме свидетели на купона чрез видеото, което певицата сподели в своя Twitter профил, като написа: "40" from Katy's insta story". На видеото се вижда изненадата, изписана на лицето на актьора, а също и най-епичният момент – духането на свещичките на торта във формата на... бухал. Нетипична, но много оригинална хрумка! 

Но най-голямата изненада за Орландо се оказа не друго, а неочакваната поява на неговата майка, което отново е решение на нежната половинка на Блум. В своя Instagram той написа: „best gift ever”. И привидно щастлив от това, той сподели и този миг, запечатан в снимка.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра