Следва

Гала вечер на списание Elle. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Немалко световни медии отразиха странното поведение на Никол Кидман по време на церемонията по връчване на наградите "Златен глобус"...

All fashion преди 7 години

Party too much???

Немалко световни медии отразиха странното поведение на Никол Кидман по време на церемонията по връчване на наградите "Златен глобус". Първо актрисата съвсем неелегантно прекъсва интервюто, което Том Хидълстън дава на червения килим, за да подчертае колко добре си прекарва, а през останалата част на вечерта открито не се ограничава с питиетата.

Според очевидци актрисата е била видимо подпийнала и през цялата вечер е подвиквала след сервитьорите, за да ѝ носят още и още пица, а в последствие се е наложило съпругът ѝ деликатно да почиства насъбралите се трохи от роклята Alexander McQueen.

Тежка вечер, но какво пък, на всеки се е случвало...

Потресващ стайлинг, Серина

Наскоро сгодилата се Серина Уилямс усилено промотира новата си кампания с бранда Berlei и поради тази причина се появява на едно от събитията със спортен сутиен, част от колекцията. Това донякъде го разбираме, но пък останалата част от ансамбъла ни хвърля в потрес. Как е възможно да се облечеш със спортен сутиен, блейзър, тюлена пола и мрежести чорапогащи с кристали и да очакваш позитивен отзвук от събитието???

Кофти интерпретация

Миналата седмица се проведоха Image Maker наградите на Marie Claire, а от всички присъстващи, ние се съсредоточаваме върху визията на актрисата Жанел Моне, която доста ни разочарова. Макар черно-бялата комбинация да е неин запазен знак, избраната за вечерта комбинация е доста лоша.

Дрехата, наполовина малка черна рокля, наполовина смокинг, е екслузивно правена за Жанел от Том Брауни, като идеята е взаимствана от пролетната колекция на дизайнера, където моделите всъщност са доста успешни и впечатляващи. И затова критиката ни не е отправена към дизайнера конкретно, а към недобрия вкус на актрисата, повлиял на дизайна.

Както се предполага, останалата част от визията също не отговоря на очакванията - детински кокове, много тежък грим и купища пръстени...


Първоначалния вариант на роклята от дефилето

Кич от нови висини

Когато си много млад, правиш грешки, включително и стилистични такива, а правдоподобен пример за това ни дава звездата Кики Палмър, която се появи точно в този вид на официалното пускане на колекцията ѝ ShoeDazzle x Keke Palmer миналата сряда в Лос Анджелис.

Както добре виждате, по латексовото облекло има стикери с лика на Леонардо Дикаприо, които очевидно 23-годишната звезда намира за очарователни: "В момента, в който ги видях, знаех, че трябва да ги облека. Първо, всеки обича "Титаник", и второ - дизайнът е великолепен и супер секси."

Фешън сме и с Baileys

More All fashion