Четири здравословни заместителя в кухнята, които ще променят тялото ни драстично

Голям процент от нас са в постоянно търсене на нови и различни начини за отслабване, поддържане на здравословна фигура и правилен хранителен режим...

Голям процент от нас са в постоянно търсене на нови и различни начини за отслабване, поддържане на здравословна фигура и правилен хранителен режим. Особено на ръба на пролетта, който през последните десетина години се наложи като детокс периода, през който всички наблягаме на най-ранните плодове и зеленчуци, опитвайки се да влезем обратно във форма след зимната леност.

Ние обаче сме на мнението, че вместо да изпадаме в паника всеки път като видим торта или паста, можем просто да променим някои от основните съставки за готвене, които използваме и да подобрим качеството на храната си. Говорим за редица продукти, много по-здравословни и способни да трансформират напълно хранителния ни режим.

Естествено, започваме от най-голямото зло (и често най-голямото изкушение) – ПОДСЛАДИТЕЛИТЕ. Имаме нужда от продукти, които заместват рафинираната захар изцяло.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.