Следва

Феноменалната Омара Портуондо празнува с концерт в София 70 години на сцената

Какви са плановете на бившата Първа дама на САЩ, след като напусна Белия Дом?

След ценното и достойно превъплъщение в ролята на Първа дама на САЩ за последните 8 години и проявата на интелигентност и благодат отвъд границите на очакваното, Мишел Обама е готова да напише следващата глава от своя живот...

People of art преди 7 години

След ценното и достойно превъплъщение в ролята на Първа дама на САЩ за последните 8 години и проявата на интелигентност и благодат отвъд границите на очакваното, Мишел Обама е готова да напише следващата глава от своя живот. И като за начало, започва със заслужена ваканция. Но най-вероятно няма да мине много време, докато видим бившата Първа дама отново в действие!

В интервю за The Washington Post, дългогодишният заместник-началник на Генералния Щаб на САЩ – Мелиса Уинтър, сподели част от плановете на Мишел за следващите няколко години. И не е никак изненадващо, че тя възнамерява да продължи да бъде все така активна в своите дела. Освен че мнозина я смятат за най-стилната Първа дама на САЩ, тя е и много доблестна и определено е пример за подражание. Екс президентшата има намерение да продължи със своята застъпническа дейност, която изпълнява и под покрива на Белия Дом.

След като се нанесоха в новия си дом във Вашингтон, където ще останат през следващите 2 години, докато Саша Обама завърши гимназия, Мишел възнамерява да наеме офис пространство и да продължи да се занимава с абсолютно същата дейност. А самата Мелиса Уинтър отново ще бъде нещо като дясната ръка на доскорошната Първа дама.

„Веднага, след като се почувства готова, екипът ни ще се събере и ще изградим заедно своята стратегия”, казва Уинтър. Междувременно има с какво да си запълва времето – скоро предстои издаването на дългоочакваните мемоари за делата ѝ по време на управлението на своя съпруг, за публикуването на които вероятно ще получи авансово няколко десетки милиона долара.

А ако сте пропуснали да видите подробната галерия, в която подбрахме 90 кадъра от живота на госпожа Обама, то може да си я припомните ТУК!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра