Следва

Blorange??? Може!

Test Drive: Дълготрайното вълшебство на Artistry

Попадам за втори път на продукт на Artistrу, впечатленията ми от марката не са много и изобщо не знам какво да очаквам от този фон дьо тен....

Hair преди 7 години

Попадам за втори път на продукт на Artistrу, впечатленията ми от марката не са много и изобщо не знам какво да очаквам от този фон дьо тен. Знам, че кожата ми е склонна към омазняване и е чувствителна. Затова козметиката, която слагам върху нея трябва да е с матиращ ефект и щадяща.  



Нанесох го лесно, без нужда от четка и се сля с кожата ми моменталически. Много ми е важно, че има UV защита, защото дори и през зимата кожата се нуждае от нея. Тогава дори, може би повече, защото не си даваме сметка, че има нужда да се пазим от едва промъкващото се между облаците слънце. 15-ти фактор стига за целта.



Много ми допада тази стилна опаковка, както и факта, че след шест часа челото ми не лъщеше. Стоеше фино матирано, както в момента на нанасянето му. Допада ми също факта, че лесно се отстранява в края на деня и видимо не запушва порите. Така, че няма да се притеснявам, дали ще имам черни точки един месец, след като съм го използвала.



Има средна покривност, която си мисля, че е абсолютно достатъчна. Не исма маска на лицето си, а само да прикрия леките несъвършенства и да изравня тена, ако се налага. Абсолютен противник съм на BB и CC кремове, продължавам да твърдя, че се отразяват изключително зле на кожата, особено ако е чувствителна. А този има функция за по-голяма покривност при нанасяне на допълнителен слой, който в никой случай не утежнява, преди някой да си го е представил. 



Затова смятам, че с този фон дьо тен на Artistry ще се разберем добре и за напред.
Поставям го на преден план в козметичния ми несесер и остава да видя, дали и след време ще съм все така доволна от него.

More Hair