Следва

Стил урок на седмицата: В обувките на Бети Бахц

Редакторите се влюбиха

Намаленията още "мъчат" умовете ни до късно вечер и опустошават модните ни портфейли...

Shopping преди 7 години

Намаленията още "мъчат" умовете ни до късно вечер и опустошават модните ни портфейли, а ние все така не можем да им устоим, защото гардеробът ни винаги може да побере това, това и това...

Window shopping е една от най-практикуваните женски професии, а от известно време насам пием кафето си в компанията на online магазините в които предлагат любимите лейбъли.

Влюбваме се в essentials без които няма как да преживеем идната пролет или пък в неща, които чакаме с нетърпение и са от pre fall колекциите на големите.

Днес редакторите ни си избраха неща по които въздишат последните няколко дни и до които вече нямат търпение да се докопат! Ето и кои са те:

Габриела
Тези очила са жестоки. Кръглите им стъкла много ми харесват, а това, че са розови на цвят, е очарователно. Друг супер готин детайл е, че стъклата могат да се сменят лесно и съответно да ги пригодя и за късогледството ми. Малко е шантаво, но пък трябва да се пробва!


Sundaysomewhere 470 лв.


Цветина
Още един чифт Superstar sneakers никога не е излишен! Особено когато е решен в това пастелено розово, което ще е тотален хит през идната пролет. Съчетанието на велур и кожа е "перфектната любовна двойка", а най-якото е, че в момента са намалени! Комбинирам ги със скини дънки и остана само да им намеря подходящ щур клъч.


MyTheresa 137 лв.


Миглена
Когато чуя кадифе и си представям аристократизъм от друга епоха. А когато то е в този тъмно зелен цвят е любов от пръв поглед. Не признавах слип роклите за друго освен обикновена нощница излязла от правилната употреба, докато не я видях превъплътена в тази материя.


Mango  100 лв.

More Shopping